Olteanul validat să conducă județul din Țara Moților. Ion Dumitrel a primit în unanimitate girul Comitetului Județean al PNL

1

Candidatura lui Ion Dumitrel pentru președinția Consiliului Județean a fost validată, vineri, de Comitetul Județean Executiv al Partidului Național Liberal Alba.

dumitrel

 

În cadrul ședinței PNL,  Ion Dumitrel a prezentat un program politic-administrativ pentru viitorul mandat prin care a arătat că dorește să continue proiectele demarate.

Dumitrel se află la al treilea mandat de șef al Consiliului Județean Alba iar în ciuda multor controverse și a bârfelor locale, acesta rămâne omul din spatele lui Mircea Hava. Născut în județul Olt, Ion Dumitrel, a reușit să convingă electoratul din Alba să-l facă șef peste Țara Moților.

Președintele Consiliului Județean Alba pare să fie un om de bază al Partidului Național Liberal , aripa PD-L, care are de partea sa instituții importante asigurândui o poziție intangibilă.

Prin modul în care a gestionat banii județului, Dumitrel, a reușit să formeze structuri puternice care să-i asigure sprijinul electoral în viitor. Dar pentru a face rost de acești bani de multe ori este nevoie de compromisuri și riscuri pe care șeful județului Alba și le-a asumat. Populismul lui Ion Dumitrel este unul de invidiat, fiind un om simplu și tăcut. Ne întrebăm cine conduce de fapt Consiliul Județean Alba.

Dumitrel a fost validat cu unanimitate de voturi pentru o nouă șefie a Consiliului Județean Alba de membrii Comitetului Județean  al PNL, unde majoritatea o reprezintă foști membri ai PD-L.

dumitrel validare

Distribuie

Un comentariu

  1. Excelent! Tara Motilor nu a gasit un ardelean/mot sa conduca judetul!!!? Maine,daca vin imigrantii in Ardeal o sa-i votam…cata prostime!

Lasă un comentariu

Top