Acuma răsfoiți: PNL Alba

Actualitate
1

Gata cu angajările pe criteriul pilelor și relațiilor în Primăria Alba Iulia. În urma unei sesizări cu privire la organizarea a două concursuri ce vizau posturi în cadrul instituției din Alba Iulia, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici l-a chemat în judecată pe viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului, Paul Voicu şi a unor persoane care au câştigat concursurile organizate de instituţie pentru două posturi publice.

Actualitate
0

Pădurile din Munții Apuseni sunt rase în mod sistematic. În special cele aflate în administrarea Ocolului silvic privat Horea Apuseni care se îngrijește de aproape 26.000 de hectare de pădure din județele Cluj și Alba. Unul dintre acționarii ocolului este o asociație de vânătoare din care face parte deputatul liberal Corneliu Olar, supranumit ”Drujba Apusenilor”. Deputatul este înconjurat de o mare familie din care fac parte pădurari, brigadieri sau oficiali ai primăriei localității Horea, pe raza căreia funcționează ocolul silvic privat. Afacerea a luat amploare după ce firma care a realizat ”marea cadastrare” a ”încurcat” cărțile funciare ale pădurilor oamenilor din zonă și mulți dintre ei au rămas fără proprietăți.

Politică
0

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, se fotografiază cu asfaltul proaspăt așternut în comuna Poșaga, din Munții Apuseni, și anunță că au început lucrările de asfaltare, însă omite în mod deliberat să spună că finanțarea lucrărilor s-a făcut prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar internauții, induși fiind în eroare, îl felicită pentru ”realizare”.

1 2