Acuma răsfoiți: opinia transilvana

Eveniment

0

Site Opinia Transilvană vine în fața cititorilor săi, cu un proiect nou de presă.

Pe lângă știrile cotidiene de zi cu zi, și cu anchetele prezentate, venim cu o serie de documentare istorice, intitulate sugestiv „Alba Iulia te iubesc”

Local

0

Indiferent cărei categorii de persoane i se aplică tăierea, toate cele vizate se vor pensiona în masă anticipat, pentru a beneficia de legea mai favorabilă. Adică o să avem o hemoragie de criză de personal în acele ramuri. Şi ce personal? Păi cel mai calificat, mai experimentat, cu vechime, că ăla îndeplineşte şi condiţiile.

Social

0

Secția de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia a devenit un puternic centru ortopedic, cu peste 1.500 de intervenții chirurgicale efectuate în anul 2019, la pacienți din mai multe județe ale țării. Medicii secției au urmat, de-a lungul timpului, cursuri de specializare la clinici din Bruxelles, Londra, Budapesta, Bordeaux sau Hamburg.

Eveniment

1

Un bărbat din Alba Iulia a fost tâlhărit sâmbătă seara în timp ce se afla într-un local. După ce a anunțat Poliția, acesta a început o investigaţie pe cont propriu, reușind să identifice suspectul. În cursul zilei de duminică bărbatul s-a prezentat din nou la sediul Poliției pentru a le prezenta posibilul vinovat. Nu mare i-a fost surprinderea când a văzut că pur și simplu nu este băgat în seamă, polițiștii având altă preocupare. În tot acest timp hoțul poate face alte victime.

1 2 3 41