Acuma răsfoiți: consiliul judetean alba

Politică
1

Câți dintre voi nu v-ați plâns de drumuri proaste? Câți ați fost nevoiți să stați cu orele în trafic? Câți ați văzut munți de gunoaie? Câți ați căutat, în zadar, un loc de muncă? Iar lista ar putea continua, la nesfârșit, cu problemele din sistemul de sănătate, din cel de educație și-atâtea altele.

Politică
0

În această campanie electorală, în plină pandemie de Covid 19 cetățenii cu drept de vot interesați privindu-ne și ascultându-ne pe noi, politicienii, pe sticla televizorului, la radio, pe internet, în paginile ziarelor își pun fireasca întrebare: cine suntem și ce vrem, ca să ne dea votul. Și pe bună dreptate, cetățenii au acest drept să întrebe și să se gândească bine pentru a evita neîntreruptele succesiuni de erori, de catastrofe și de tragedii ce au adus această minunată țară la marginea prăpastiei.

Eveniment
0

Pandemia de COVID-19 din România, afectează și industria de evenimente, care înregistrează în acest an pierderi masive din cauza anulării festivalurilor.

Mai multe festivaluri mari Untold, Neversea, care trebuiau să aibă loc în această vară în România, au fost anulate de către organizatori.

Aceeași soartă va avea, și Târgul de Fete de pe Muntele Găina, eveniment care trebuia să aibă loc în acest weekend a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

1 2 3 5