(P) 7 Întrebări adresate de RONCEA . Scrisoare deschisă , D-ului Dorin Nistor, candidat al PNL-ului la funcția de primar al Sebeșului

3

Stimate domn, în urma repetatelor afirmații pe cate le-ati făcut, potrivit cărora manifestați o grijă deosebită pentru binele sebeșenilor, subsemnatul Radu Roncea, vă adresez în replică câteva întrebări la care v-aș ruga să și răspundeți, pentru că ar fi un gest bărbătesc și de onoare.

10

1. Care este din punctul dumneavoastră de vedere binele sebeșenilor vis-a-vis de vânzarea Sălii Leul de Aur, vânzare pe care ați susținut-o din poziția de consilier local printr-un proiect de hotărare: ca urmare a solicitării făcute de una din firmele domnului Istrate, proprietar al Hotelului Leul de Aur?
2. Care este binele sebeșenilor în cazul vânzării imobilelor deținute de primărie? Tot domnia voastră, la cererea unui investitor din Alba Iulia ați inițiat un proiect de hotărâre pentru înstrăinarea prin vânzare a unui teren de peste 10.000 mp , proprietate a municipiului Sebeș , situat într-o locație strategică (la 3 Poduri).
3. Care-i esența acestei viziuni de a ne vinde proprietățile amplasate în locuri interesante? Vindem tot pentru ca apoi să nu mai avem terenuri necesare absorției de fonduri europene? Pentru binele căror sebeșeni?
4. Referitor la lăsarea Sebeșului fără ștrand. Care au fost motivele reale de a nu-mi susține , în repetate rânduri, proiectele de hotărâre prin care am propus reparația capitală a fostului Ștrand din Arini? Ce ați considerat ca fiind greșit să demarăm lucrări de reparații capitale la Ștrandul din Arini? Suma necesară era prea mică în comparație cu o nouă investiție? În loc să alocăm 400 mii de euro pentru reparații capitale e mai bine să alocăm 1 milion de euro pentru o investiție nouă?
Pentru cine e mai bine? Pentru care sebeșeni? Pentru buzunarele sebeșenilor care-l vor construi?
5. Este adevarăt, dumneavoastră stimabile domn Dorin Nistor ați considerat și susținut pe timpul mandatului, că nu e de competența unui ales local să verifice și să vegheze la modul de cheltuire a banului public, pentru acest lucru afirmând că sunt organe competente. Cine sunt oare adevărații politicieni ce nu au reușit să țină pasul cu oamenii harnici din Sebeș?
6. Ce om harnic și gospodar nu e atent la modul de cheltuire a banului public? Acum mai bine de 2 ani, mi-ați luat în derâdere proiectele prin care am cerut și impus Transparența Totală a Cheltuirii banului public respectiv Transparența Procedurilor de Achiziții . Proiecte ce din nefericire sunt ignorate, cu toate că ele sunt în vigoare. În virtutea cărei rațiuni cereți acum să fiți crezut că întradevăr doriți de acum încolo Transparența Totală? În virtutea uitării?
7. Cine este în drept să susțină că: odată ajuns primar, Transparența Totală a Cheltuirii banului public cât și Transparența Totală a Procedurilor de Achiziții , vor fi obiective principale? Cel ce le-a inițiat și susținut sau cel ce le-a ignorant și le-a luat în derâdere?
Nota. Cele declarate sunt susținute de documente și înregistrări video.
Semnat,
RADU RONCEA, candidat al PSR-ului la funcția de primar al Sebeșului
VOTEZ
Un Sebeș fără șpagă și aranjamente personale
Pentru PRIMAR PSR: Poziția nr. 8 pe Buletinul de Vot
Pentru Consiliul Local PSR : Poziția nr. 9 pe Buletinul de Vot

Distribuie

3 comentarii

Lasă un comentariu

Top