Acuma răsfoiți: Sebes

Local
0

Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. Acest document i-ar putea strica planurile de campanie domnului Dorin Nistor.

Local
0

Cheltuirea banului public pare să fie o prioritate pentru Luceafărul administrației locale, neobositul Dorin Nistor, edil al municipiului Sebeș.
Starea de urgență în care se află toată țara pare să-i fie prielnică domnului primar Dorin Nistor care se comportă precum un stăpân al orașului.

Local
0

În perioada 27-31 ianuarie 2020, de luni – joi, între orele 9.00-16:30, la sediul Direcției de Asistență Socială Sebeș, din Aleea Lac, nr.12, se vor distribui pachetele cu produse de igienă acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul Programului Operațional de Ajutorare a Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 (POAD). Vor fi distribuite cutii cu produse de igienă, respectiv periuțe și pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii și adulți, detergent pentru rufe. Concomitent cu această acțiune, asistenții medicali comunitari vor oferi servicii de consiliere cu privire la igiena corporală și a locuințelor.

1 2 3 6