Acuma răsfoiți: primaria Sebes

Politică
0

În cadrul unei conferințe de presă organizate ieri la sediul PSD Alba, președintele Ioan Dârzu a ținut să își prezinte noua “achiziție” cu care speră că va recâștiga Municipiul Sebeș. În încercarea de a mai băga ceva sânge nou în instalație, imaginea unui tânăr energic și plin de planuri s-a potrivit perfect. Poate dacă acest tânăr, energic politician nu ar fi ajuns deja la o performanță la care alți politicieni au ajuns abia după 15-20 de ani de așa zisă activitate politică. Respectiv să schimbe vreo 2-3 partide, după ce a mai și bătut pe la ușa altor câteva formațiuni.

Local
0

Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. Acest document i-ar putea strica planurile de campanie domnului Dorin Nistor.

Local
0

Cheltuirea banului public pare să fie o prioritate pentru Luceafărul administrației locale, neobositul Dorin Nistor, edil al municipiului Sebeș.
Starea de urgență în care se află toată țara pare să-i fie prielnică domnului primar Dorin Nistor care se comportă precum un stăpân al orașului.

1 2 3