Acuma răsfoiți: primaria Sebes

Actualitate

0

O nouă plângere penală a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție, sediul central, împotriva primarului municipiului Sebeș. O dată cu înregistrarea plângerii procurorii au primit și o serie de documente care arată abuzurile făcute în ultimii ani la Primăria Sebeș. Sesizarea a fost depusă de omul de afaceri Nicolaie Matei, fost consilier local.

Local

0

Redacția noastră a intrat în posesia unei înregistrări a ultimei dezbateri publice organizate de către Primăria Sebeș la Centrul de Cultură Lucian Blaga. Aceasta ar fi avut loc marți, 7 septembrie, de la ora 11.00, o oră parcă perfect aleasă astfel încât să nu poată lua parte nimeni la ea și să se puncteze doar ca o formalitate în actul de administrație la nivelul orașului condus de Dorin Nistor – PNL.

Politică

0

În cadrul unei conferințe de presă organizate ieri la sediul PSD Alba, președintele Ioan Dârzu a ținut să își prezinte noua “achiziție” cu care speră că va recâștiga Municipiul Sebeș. În încercarea de a mai băga ceva sânge nou în instalație, imaginea unui tânăr energic și plin de planuri s-a potrivit perfect. Poate dacă acest tânăr, energic politician nu ar fi ajuns deja la o performanță la care alți politicieni au ajuns abia după 15-20 de ani de așa zisă activitate politică. Respectiv să schimbe vreo 2-3 partide, după ce a mai și bătut pe la ușa altor câteva formațiuni.

Local

0

Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. Acest document i-ar putea strica planurile de campanie domnului Dorin Nistor.

1 2 3 4