Radu Cristian îi strică planurile de campanie primarului din Sebeș. O simplă rectificare bugetară l-ar lăsa pe Nistor fără banii ascunși.

0

Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. Acest document i-ar putea strica planurile de campanie domnului Dorin Nistor.
În timp ce pozează în salvatorul bătrânilor și a medicilor din Sebeș cu sume minuscule de bani, Nistor se laudă că are banii asigurați pentru campania electorală prin bugetele unor instituţii precum Centrul Cultural Lucian Blaga sau Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului.
Cele două servicii publice sunt paravanul afacerilor primarului din Sebeș. Iar în acest an bugetele le-au fost alimentate substanțial tocmai în contextul campaniei electorale.

Priviți sume impresionante alocate Centrului Cultural Lucian Blaga :

Astăzi am depus o solicitare către Primăria Municipiului Sebeş, în care îl rog şi îi solicit domnului primar, să facă de urgenţă rectificare bugetară conform legi 273/2006. Legea în vigoare, specifică faptul că doar coordonatorul principal de credit, în această speţă primarul Municipiului Sebeş, poate să facă acest lucru.
Am solicitat relocarea banilor de la zilele oraşului și de la alte evenimente culturale, sume alocate pentru Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Public Sebeş, pentru întreţinere gazon, flori, pomi, spre Spitalul Municipiului Sebeş, în vederea achiziţionării de echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19 (CORONAVIRUS).
Nimic nu este mai important în aceste momente, decât sănătatea cetăţenilor Municipiului Sebeș și protecţia cadrelor medicale din acest spital.”
a spus Radu Cristian, consilier local Sebeș

Distribuie

Lasă un comentariu

Top