Acuma răsfoiți: Dorin Nistor

Actualitate

0

O nouă plângere penală a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție, sediul central, împotriva primarului municipiului Sebeș. O dată cu înregistrarea plângerii procurorii au primit și o serie de documente care arată abuzurile făcute în ultimii ani la Primăria Sebeș. Sesizarea a fost depusă de omul de afaceri Nicolaie Matei, fost consilier local.

Local

0

Redacția noastră a intrat în posesia unei înregistrări a ultimei dezbateri publice organizate de către Primăria Sebeș la Centrul de Cultură Lucian Blaga. Aceasta ar fi avut loc marți, 7 septembrie, de la ora 11.00, o oră parcă perfect aleasă astfel încât să nu poată lua parte nimeni la ea și să se puncteze doar ca o formalitate în actul de administrație la nivelul orașului condus de Dorin Nistor – PNL.

Actualitate

0

După ce în presa locală am atras atenția încă de la începutul acestui an că, la nivelul județului Alba,în perioada noiembrie – decembrie s-au înregistrat în mod constant valori maximale ale calității aerului, dar și depășiri la unii indicatori în perioada sus amintită; după ce inclusiv Ministerul Mediului a cerut din teritoriu datele cu privire la problemele semnalate de mass media din județ; după ce a publicat și un filmuleț de promovare a Fanfarei Petrești, un simbol evident al Mun.Sebeș…primarul mun.Sebeș și-a dat seama că e groasă.

Eveniment

0

Este de notorietate faptul că Dorin Nistor a păpat toți banii din visteria Sebeșului fără să realizeze foarte multe lucruri. Acum când e vorba de o scădere a cheltuielilor salariale, prin reducerea unor posturi din organigramă sau renumitul șomaj tehnic al bugetarilor, Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș mai aruncă 64.500 de lei, adică 13.357, 36 de euro pe întreținerea mașinilor.

1 2 3