Acuma răsfoiți: Dorin Nistor

Eveniment
0

Este de notorietate faptul că Dorin Nistor a păpat toți banii din visteria Sebeșului fără să realizeze foarte multe lucruri. Acum când e vorba de o scădere a cheltuielilor salariale, prin reducerea unor posturi din organigramă sau renumitul șomaj tehnic al bugetarilor, Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș mai aruncă 64.500 de lei, adică 13.357, 36 de euro pe întreținerea mașinilor.

Local
0

Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. Acest document i-ar putea strica planurile de campanie domnului Dorin Nistor.

Local
0

Cheltuirea banului public pare să fie o prioritate pentru Luceafărul administrației locale, neobositul Dorin Nistor, edil al municipiului Sebeș.
Starea de urgență în care se află toată țara pare să-i fie prielnică domnului primar Dorin Nistor care se comportă precum un stăpân al orașului.

1 2