Operațiunea ”SEBEȘ” – S-a spart gheața în jurul MAFIEI coordonate de Nistor. Procurorii DNA sunt invitați la muncă.

1

Acuzații grave la adresa șefului Ocolului Silvic Sebeș. Cel care este considerat mâna dreaptă a edilului Nistor și-ar fi însușit bunuri plătite din banii silvicilor.

Mai multe denunțuri împotriva numitului Mihai Morar Lucian, director general al Ocolului Silvic Sebeș RA arată că acesta ar fi comandat în cursul lunii iulie a acestui an un televizor și două telefoane în valoare de peste 2600 de euro care ulterior ar fi fost livrate la adresa personală a domnului director, din Alba Iulia.

Ulterior în luna august cu ocazia inventarului făcut la Morar Mihai nu au fost găsite bunurile menționate pe lista de inventar. Directorul Ocolului Silvic Sebeș este pionul principal al unor jocuri de interese puse la cale de oamenii lui Nistor. Lupta pentru acest mare ciolan din micul burg săsesc a dus la detronarea viceprimarului Adrian Bogdan.

Deși faptele însoțite de dovezi clare au fost sesizate chiar procurorilor Direcției Naționale Anticorupție Alba lucrurile încă par de nemișcat.

Municipiul Sebeș a devenit în ultima perioadă raiul unor tunuri financiare date chiar de șeful administrației locale, Dorin Nistor, care s-a încuibat adânc, ca o căpușă în bugetul public. Redacția publicației Opinia Transilvană își ia angajamentul în fața cititorilor și mai ales a sebeșenilor că v-a demasca toate mârșăviile făcute de acești interlopi cu manșete albe care se hrănesc tacit din bunul public al municipiului Sebeș. Pentru asta avem nevoie de ajutorul tuturor celor ce vor să oprească abuzurile făcute cu atâta nesimțire și nonșalanță.

Distribuie

Un comentariu

  1. UN CETATEAN DIN SEBES în

    Un articol insipid, scris la comanda chelnerului Adrian Bogdan si a nevestei acestuia, care are o moralitate ce lasa de dorit. Săpa-ti mai adanc domnule reporter si o sa descoperiti ilegalitatile facute de acesta din urma fiind viceprimar ! Se vede ca lucrati la comanda ! Denuntul de care vorbiti nu are nici o valoare !
    Cine plateste asa se serveste !

Lasă un comentariu

Top