“Sebeșenii au nevoie de o Primărie curată! MAFIA trebuie stârpită!” , a declarat Nicolaie Matei în fața sediului DNA.

0

O nouă plângere penală a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție, sediul central, împotriva primarului municipiului Sebeș. O dată cu înregistrarea plângerii procurorii au primit și o serie de documente care arată abuzurile făcute în ultimii ani la Primăria Sebeș. Sesizarea a fost depusă de omul de afaceri Nicolaie Matei, fost consilier local.

Am fost special la București pentru a depune o nouă plângere penală la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție și am avut mai multe discuții cu procurorii de acolo pe dezastrul și devalizarea Primăriei Sebeș. Unii au impresia că dacă sunt la câteva sute de km distanță de capitală și au câțiva procurori locali de partea lor chiar pot fura ca în codru din banii noștri, ai contribuabililor. 

Noi toți sebeșenii nu mai putem accepta această situație, în care un grup infracțional, tot mai bine organizat, dă tunuri peste tunuri din banii proveniți din taxele și impozitele noastre. În timp ce primarul ex-gardist Dorin Nistor se laudă că are cel mai mare buget din istorie la dispoziție, taxele și impozitele noastre cresc și se adaugă noi idei de impozite și taxe. Pentru ce??? Pe lângă asta, Apa este tot mai scumpă, orașul se scufundă în gunoaie, avariile la rețele sunt la ordinea zile… 

Cum este posibil ca Primăria Sebeș condusă de Dorin Nistor să cheltuie abuziv (și în dispreț total față de sebeșenii care plătim taxe și impozite) 16 MILIARDE DE LEI VECHI pentru igienizarea a 3 WC-uri, câțiva bulbi de flori și cositul ierbii?!? Apropos, de câte ori vi s-a cosit iarba unde locuiți? De 10 ori așa cum a promis primarul în ședința de Consiliu Local???Ca să nu mai amintim de cei aproape 1 miliard de lei vechi cheltuiți pentru ghivecele cu flori sau pentru vopsitul gardurilor de la pod pe care mai apoi l-a băgat în reparații sau despre prețurile mai mari de 4-5 ori pentru transformarea centralei din Valea Frumoasei în grădiniță?? De unde vin acești bani? Din taxele și impozitele noastre, din TVA-ul pe care îl plătim la tot ce cumpărăm. De ce?? Ca să poată unii fura???Eu unul nu mă voi lăsa și voi lupta pentru Sebeș și sebeșenii care s-au trezit la realitate și își dau seama de toate abuzurile actualului primar. Acest primar trebuie debarcat și trimis acolo unde le este locul celor care își bat jocul de banii, taxele și impozitele noastre. Nu doar la gunoiul istoriei, ci și la locul de reeducare în care văd că tot mai puțini politicieni corupți ajung de când PNL este la guvernare…Ne-am săturat ca actualul primar, șeful MAFIEI locale susținut de lideri politici cu interese ascunse să folosească după bunul plac banii și bunurile noastre. Iar aici mă refer și la autovehiculul de lux cumpărat din banii noștri de SPAP și pus la dispoziția lui Nistor să își poată căra odraslele de la școală sau să își ducă băsănăul pe la întâlnirile de partid și alte chiolhanuri! Totul în interes personal, nu în interes de servici!

Acel SUV de lux care trebuia să care indicatoare, lopeți și târnăcoape, este folosit în interes personal oricând vor mușchii lui Dorinel! Ne-am săturat să se fure banii noștri pe contracte date pe pile și relații, cu firme conduse de rudele sau apropiații primarului! Ne-am săturat ca utilajele SPAP să lucreze la casele rudelor primarului sau mașinile de serviciu, cumpărate din banii publici să fie folosite discreționar de apropiații primarului. Această gașcă, acest grup infracțional trebuie spart, iar buboiul curățat!!! Toate ilegalitățile din ultimul timp vor ieși la lumină, toate angajările ilegale vor fi scoase la lumină, iar sebeșenii vor avea în curând ocazia să îl trimită la întuneric pe acest primar incompetent, dornic doar să se îmbogățească pe spatele nostru, al celor care plătim taxe și impozite.

Eu personal de peste 40 de ani și, atenție, fără să am vreun contract vreodată din banii Primăriei Sebeș!! Așa că ieri dimineață am depus o nouă plângere penală împotriva unui grup infracțional și aștept ca DNA București să facă lumină în acest caz numit Dorin Nistor, viitorul primar demis prin referendumul sebeșenilor! Anunț pe această cale și intenția clară și oficială de declanșare a unui REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI ȘI A CONSILIULUI LOCAL SEBEȘ!

  Un referendum pentru care începând de săptămâna viitoare vom începe să strângem semnături și rog și aștept ca toți sebeșenii care cred că hoțiile trebuie să înceteze să ni se alăture! Fac un apel public deschis și direct tuturor partidelor politice să se implice pentru a scăpa de cea mai mare rețea de tip mafiot care a existat vreodată în Sebeș și să ne punem ca și conducători sebeșeni adevărați, oameni care să iubească și să lucreze pentru sebeșeni, nu pentru interesele de gașcă! PS: personal nu candidez și nu îmi doresc niciun post în administrația locală, asta ca să fie clar pentru toți că nu pornesc această luptă pentru vreun interes ascunsLuptăm pentru un Sebeș curat de corupție! Unde ești tu, Țepeș doamne?” a concluzionat Nicolaie Matei.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top