Acuma răsfoiți: Dna

Actualitate

0

O nouă plângere penală a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție, sediul central, împotriva primarului municipiului Sebeș. O dată cu înregistrarea plângerii procurorii au primit și o serie de documente care arată abuzurile făcute în ultimii ani la Primăria Sebeș. Sesizarea a fost depusă de omul de afaceri Nicolaie Matei, fost consilier local.

Local

0

Redacția noastră a intrat în posesia unei înregistrări a ultimei dezbateri publice organizate de către Primăria Sebeș la Centrul de Cultură Lucian Blaga. Aceasta ar fi avut loc marți, 7 septembrie, de la ora 11.00, o oră parcă perfect aleasă astfel încât să nu poată lua parte nimeni la ea și să se puncteze doar ca o formalitate în actul de administrație la nivelul orașului condus de Dorin Nistor – PNL.

Actualitate

2

Cazul recent de la DRDP Timiş, în care procurorii DNA au documentat un sistem de şpăgi bine pus la punct între transportatori şi angajaţii statului, arată că preocupările şefilor de la Drumuri sunt îndreptate exclusiv spre căpătuiala proprie şi, eventual, a şefilor de partid care i-au pus în aceste funcţii călduţe. La cum merg lucrurile în ţara noastră cu construcţia de autostrăzi, cazul de la Timiş nu este, cu siguranţă, unul singular, neregulile care ne ţin departe de un trafic civilizat aşteptând, doar, să fie scoase la lumină de procurori.

1 2 3 4