Conspirațiile lucrătorilor Direcției de Operațiuni Speciale Alba pe masa chestorului general de Poliție, Bogdan Despescu. Se cere DREPTATE în dosarul ” Mafia Lemnelor” instrumentat de DNA

0

Un apel disperat al unor cetățeni din Alba a ajuns pe masa chestorului general de Poliție, Bogdan Despescu, secretar de stat în cadrul MAI. Oamenii susțin că sunt implicați într-un dosar penal care nu are nici o legătură cu realitatea. Totul ar fi fost înscenat de către doi lucrători ai Direcției de Operațiuni Speciale împreună cu un polițist care caută doar răzbunare personală.

Tot mai mulți oameni încep să prindă curaj și să vorbească în cazul” marelui” dosar al DNA cu privire la faptele de corupție pe care le-ar fi comis polițiști din cadrul IPJ Alba. Cei audiați preferă să dea declarații în fața notarului apoi să se prezinte anchetatorilor, tocmai pentru a nu le fi modificate declarațiile.


Surse din cadrul anchetei vorbesc despre o conspirație împotriva actualei conduceri a Inspectoratului Județean de Poliție Alba. Cei doi angajați ai DOS împreună polițistul ar fi obținut în mod abuziv probe și declarații contra unor persoane care nu au legătură cu dosarul.
Aceleași surse vorbesc de faptul că unul din angajații DOS profitând de relația de amicie pe care o are cu șefa structurii DNA Alba a forțat mâna anchetatorilor.


” B.G. are o cabană într-un loc foarte retras unde se întâlneau cu toții. Acolo au pus totul la cale”


Din documentele aflate la dosar și pe care anchetatorii DNA refuză să le studieze reiese faptul că cei doi lucrători ai Direcției de Operațiuni Speciale, împreună cu polițistul L.C.M ar fi comis în ultimii ani mai multe abuzuri chiar în numele instituțiilor pe care cei trei le reprezintă. Cel din urmă și-ar fi însușit în mai multe rânduri sume de bani și favoruri de la cetățeni pe care îi cunoștea și tacit îi șantaja.


Așadar de teama răzbunării cei implicați în acest dosar cer de urgență chestorului general Bogdan Despescu o anchetă internă care să facă lumină într-un dosar în care de mai bine de o lună de zile procurorii nu au ajuns la faza urmăririi penale” in personam”, tocmai pe motiv că multe din faptele sesizate nu există.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top