Acuma răsfoiți: IPJ Alba

Actualitate

0

Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba- Iulia, efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Folosindu-se de o factură falsă, ar fi încasat peste 70.000 lei, de la o societate comercială din județul Alba care a intenționat să achiziționeze materiale de construcții.

Eveniment

0

Zeci de polițiști din Alba participă la o campanie de donare de sânge, organizată în contextul” Zilei Poliției Române, 25 martie”. Perioada dificilă pe care o traversează omenirea din cauza pandemiei de coronavirus ne obligă la solidaritate. Aniversarea Poliției Române se desfășoară, pentru al doilea an, consecutiv, sub semnul misiunilor de protejare a vieții.

Social

0

Sub pretextul COVID se pare că autoritățile de ordine publică din România au trecut foarte ușor peste granițele legalității și noi acuzații de abuzuri ies la suprafață. Un caz revoltător, dacă acesta se confirmă, este un eveniment care a avut loc la Alba Iulia, în care sunt implicați un agent din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, dar și un agent al Jandarmeriei Române.

1 2 3 13