Acuma răsfoiți: IPJ Alba

Eveniment
0

O nouă zi de control a poliţiştilor, jandarmilor şi inspectorilor în barurile, restaurantele, terasele din Alba și din județ, dar și mijloacele de transport au fost controlate de oamenii legii.

În cadrul acțiunii polițiștilor, au fost verificate 97 de terase și societăți comerciale, iar cuantumul amenzilor s-au ridicat la valoarea de 33.855 lei.

Eveniment
0

Autorităţile au verificat vineri, respectarea normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase și cluburi în aer liber, mijloace de transport în comun. Oamenii legii au verificat 92 de societăți comerciale, iar cuantumul amenzilor s s-a ridicat la valoarea de 22.275 lei.

Eveniment
0

Administratorul unei firme de construcții din Alba Iulia a fost reținut de polițiști pentru fapte de înșelăciune și delapidare. Acesta și-ar fi însușit suma de aproape un milion de lei și ar fi indus în eroare o altă societate comercială. Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare și au ridicat documente de evidență contabilă.

1 2 3 11