Acuma răsfoiți: IPJ Alba

Local
0

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV şi pentru a evita aglomerarea spaţiului comun de primire a solicitărilor la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, începând de azi, 17 martie, programul cu publicul la Serviciul Ordine Publică a fost suspendat.

Eveniment
1

Polițiștii din Alba au reținut 4 persoane care sunt bănuite de incendierea a 6 autoturisme și a unui imobil. Din cercetări a rezultat că în perioada august 2019 – februarie 2020, unul dintre reținuți i-ar fi instigat pe ceilalți 3 să provoace incendiile, pentru a se răzbuna pe proprietarii autoturismelor și ai imobilului, nemulțumit fiind de finalitatea unor relațiilor comerciale. Polițiștii au făcut 5 percheziții.

Local
0

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu reprezentanţii instituţiilor partenere, au desfăşurat în ultimele două zile acţiuni informativ – preventive dedicate siguranţei tinerilor. Peste 250 de elevi din municipiile Alba Iulia și Aiud au fost consiliați pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor.

Eveniment
1

Un bărbat din Alba Iulia a fost tâlhărit sâmbătă seara în timp ce se afla într-un local. După ce a anunțat Poliția, acesta a început o investigaţie pe cont propriu, reușind să identifice suspectul. În cursul zilei de duminică bărbatul s-a prezentat din nou la sediul Poliției pentru a le prezenta posibilul vinovat. Nu mare i-a fost surprinderea când a văzut că pur și simplu nu este băgat în seamă, polițiștii având altă preocupare. În tot acest timp hoțul poate face alte victime.

1 2 3 10