Acuma răsfoiți: nicolaie matei

Actualitate

0

O nouă plângere penală a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție, sediul central, împotriva primarului municipiului Sebeș. O dată cu înregistrarea plângerii procurorii au primit și o serie de documente care arată abuzurile făcute în ultimii ani la Primăria Sebeș. Sesizarea a fost depusă de omul de afaceri Nicolaie Matei, fost consilier local.

Local

0

Redacția noastră a intrat în posesia unei înregistrări a ultimei dezbateri publice organizate de către Primăria Sebeș la Centrul de Cultură Lucian Blaga. Aceasta ar fi avut loc marți, 7 septembrie, de la ora 11.00, o oră parcă perfect aleasă astfel încât să nu poată lua parte nimeni la ea și să se puncteze doar ca o formalitate în actul de administrație la nivelul orașului condus de Dorin Nistor – PNL.

Politică

0

Când ipocrizia nu cunoaște limite, nesimțirea capătă față umană la Sebeș. Zilele trecute echipa portocalie, care a capturat liberalismul mânjindu-i toată istoria, a făcut exces de zel și au “vopsit” Troița din Arini. Este picătura de aroganță care a umplut paharul răbdării mele și care m-a făcut ca de acum încolo să arăt cu adevărat realitățile așa cum sunt, nu cum sunt zugrăvite de cei plătiți cu bani grei să ne convingă altfel.

1 2