Dezbatere Publică pentru Audit Extern la Primăria Sebeș. Suspiciuni de CORUPȚIE la nivelul șefilor de servicii și al ordonatorilor terțiali de credite

0

primaria-sebes

Supunem dezbaterii publice proiectul de hotărâre privind  aprobarea achiziţionării de servicii de audit extern de către Municipiul Sebeş pentru Primăria Municipiului Sebeş şi instituţiile publice subordonate Consiliului Local al Municipiului Sebeş, iniţiat de către domnul Nicolaie Matei, consilier local al Municipiului Sebeş, iniţiativă înregistrată sub nr. 321/21.09.2016.

audit audit1 audit2

Punctele de vedere, sugestiile şi propunerile privind proiectul de hotărâre mai sus menţionat pot fi depuse şi înregistrate la sediul Primăriei Municipiului Sebeş, din Piaţa Primăriei nr.1, judeţul Alba, la Compartimentul Relaţii Publice, camera nr. 3, în termen de 15 zile de la data publicării prezentului comunicat.

nicolaie-matei

Nicolaie Matei, inițiatorul proiectului susține că este necesar acest audit deoarece în Primăria municipiului Sebeș s-au creeat în ultima perioadă  grupuri organizate  care deservesc interesele altor grupuri. Auditul extern este o promisiune electorale a tuturor candidaților care au luptat pentru funcția de primar și consilieri.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top