În urma referendumului a câștigat România normală

0

Președintele USR Alba, Todosiu Beniamin, consideră că în urma referendumului, din 6-7 octombrie 2018, a câștiga România normală. USR este singurul partid politic care s-a poziționt împotirva organizării acestui referendum inutil, iar prezența foarte scăzută și nevalidarea acestuia, demonstrează că partidele tradiționale, în frunte cu coaliția PSD-ALDE, sunt rupte de realitatea societății și de nevoile oamenilor.

Pericolul pentru familie constă în lipsa oportunităților din țară, ceea ce a dus la migrația părinților la muncă în străinătate. Organizarea acestui referendum a dus la cheltuirea inutilă a peste 40 de milioane de euro care va acutizeaza și mai profund problemele din învățământ, lipsurile din sistemului medical sau dezastrul din infrastructură.
La acest referendum, USR a monitorizat corectitudinea votului și le mulțumim celor 260 de delegați din județul Alba care și-au sacrificat weekend-ul și au ales să contribuie la desfășurarea corectă a acestui proces. Suntem bucuroși și recunoscători că tot mai mulți oameni se alătură valorilor și principiilor din USR. Facem apel la unitate în lupta pentru o societatea prosperă, dreaptă și europeană, mai ales în anul Centenar.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top