Acuma răsfoiți: USR

Politică
0

În lipsă de idei, sau cel puțin așa lăsând să se pară, PSD își lansează în curând în mod oficial marele necunoscut în lupta pentru inima albaiulienilor. Oricum un public electoral ultra-conservator…

Politică
0

Alba Iulia are nevoie de o administrație locală care susține mișcarea sportivă din oraș, o administrație care investește și dezvoltă infrastructura sportivă. În timpul mandatului meu de viceprimar, cât timp am avut în subordine bazele și activitatea sportivă, a fost înființat Clubului Sportiv Municipal, cu disciplinele fotbal, polo, înot, sportul pentru toți sau șah.

Politică
0

În aceste momente de criză și pandemie, retorica politicienilor atinge cote cum nu vedem nici în perioada de campanie electorală. Mediul online, în care izolarea socială ne-a împins pe toți, e inundat de astfel de declarații, fie că vorbim de planuri și promisiuni ori critici și acuze. Nu pare că actuala clasă politică e capabilă să se debaraseze de acest mod de abordare a problemelor, de vorbăria multă ori de nesfârșitul proces de producție a gogoșilor servite cetățenilor.

Politică
0

Din nefericire, se pare că indecizia, amatorismul și risipa au devenit adevărata urgență a acestei guvernări. Asistăm în ultimele zile la o veritabilă pleiadă de decizii care par rupte din examenul de capacitate al unui polițist rural, nicidecum ale unui ministru al Internelor ori ale unui Guvern chemat să gestioneze cea mai gravă criză cu care ne-am confruntat vreodată.

1 2