Florin Roman : Marcel Ciolacu nu poate șantaja voința a 2,5 milioane de romani, care au votat PNL

0

Deputatul PNL, Florin Roman, a reacționat la declarațiile premierului Marcel Ciolacu, în scandalul zilei. Într-o declarație de presă, Ciolacu își arată nemulțumirea față de modul în care decurg discuțiile în Coaliție privind calendarul alegerilor prezidențiale. Mai exact, de blocajul în care se află acum cele două partide aflate la guvernare. ”Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii”, i-a transmis Ciolacu lui Nicolae Ciucă (PNL), liderul PSD reproșându-le, totodată, colegilor liberali că nu şi-au ţinut cuvântul dat. 

„Vedem o anumită nervozitate la președintele PSD, Marcel Ciolacu, între două vizite la un meci și la o bere rece. Probabil, din cauza caniculei și a stresului legat de evaluarea națională și de bacalaureat. Când vorbește de onoare, în acest caz a domnului Ciucă, cred ca dl Ciolacu vorbește de funie în casa spânzuratului. 


Altfel e greu de înțeles de ce principala lui grijă e data alegerilor și niște panouri. Rezultatul “dezastruos” al PNL în alegerile locale, de peste 30%, la votul politic îl încurcă teribil pe dl Ciolacu și pe PSD. Planul său, de președinte peste noapte, cu sprijinul PNL a căzut. Și-ar dori cu disperare un George Simion sau o “Mihaela, dragostea mea”, în turul 2, dar românii i-au spus clar ca turul 2 va fi o confruntare cu un general, cu onoare, aflat în slujba țării. 
 Și dacă e să vorbim de onoare, îi reamintim domnului Ciolacu ca deși a anunțat decizii, după ședința de coaliție, după alegeri, la Sâmbătă de Sus a fost anunțat candidat al PSD la președinție. Fără o minimă consultare. Prin urmare, faptul ca vreți să sacrificați un guvern stabil și România, doar pentru ca vreți să fiți președintele României e decizia dvs. Și evident veți plăti și costurile politice. 
PNL rămâne în guvern și nu poate fi șantajat. Cum nu pot fi șantajați, domnule Ciolacu, nici cei 2,5 milioane de români care au votat PNL și care vor un președinte liberal de dreapta. Și în final vă adresez rugămintea ca între două meciuri și o bere, poate vă mai amintiți ca și trebuie să guvernați România. Sunteți totuși premierul României și aveți această responsabilitate!”
– a scris deputatul Florin Roman pe rețelele de socializare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top