Acuma răsfoiți: Florin Roman

Politică
0

Prin votul exprimat la alegerile locale din 27 septembrie, ne-ați acordat încrederea dumneavoastră, mie și colegilor mei din Partidul Național Liberal și pentru asta vă mulțumesc încă o dată. Duminică, pe 6 noiembrie, mergem din nou la vot. De data aceasta, nu doar pentru binele comunității noastre, ci pentru binele întregii țări.

Politică
0

Cu totul caracteristic pentru liderul deputaților liberali din Camera Deputaților, conjudețeanul nostru Florin Roman, este tenacitatea. Și determinarea cu care luptă pentru fiecare idee și pentru fiecare inițiativă. La care se adaugă sentimentul responsabilității, dacă a făcut ”legământ cu cetățenii”: se bate și susține orice idee și orice demers care duc la dezvoltare socio-economică, în primul rând în Alba și, în general, în țară.

Politică
0

Ce vă spun eu acum este un strigăt disperat pentru a ne aduce acasă copiii, plecați să-și caute norocul în altă țară. Poate nu e vorba despre copilul tău sau despre un nepot, dar sigur cunoști pe cineva care adoarme în fiecare seară gândindu-se cum îi mai merge, acolo, departe, celui pe care l-a învățat să se spele pe față și să spună Tatăl Nostru.

Politică
0

Democrația înseamnă alegeri libere, chiar și când alegerile au loc în vreme de pandemie. Ca lider al deputaților liberali, știu foarte bine cât de toxic este în continuare PSD pentru România. Și mai știu că, prin noi înșine, putem dezvolta România.

Politică
0

Cine sunt liberalii? După trei decenii de democrație oamenii interesați de politică: politicieni, analiști politici, comentatori, simplii alegători ar trebui să știe răspunsul. Sunt însă atât de multe deviațiuni pe „piața politică”, formațiuni care deși se autointitulează „liberale” sunt departe de valorile liberalismului, încât simțim nevoia unei clarificări.

1 2 3 4