Acuma răsfoiți: PNL

Politică

0

Liderul ALDE, Daniel Olteanu, le dă replica peneliștilor pe care lupta pentru putere i-a adus, în ultimele luni, la limitele ideologiei liberale și ale moralității. Olteanu susține că măsurile luate de PNL la guvernare, inclusiv cele din timpul crizei sanitare, demonstrează clar că “liderii actuali s-au abătut de la principiile liberale și că au batjocorit democrația, legile statului și oamenii”.

Politică

0

Președintele PNL Alba, Mircea Hava lansează pe rețelele de socializare un mesaj clar în care arată susținerea unui candidat pentru funcția de președinte al partidului. Hava dă de înteles că organizația județeană are un cuvânt important în alegerie ce urmează în Partidul Național Liberal și că opțiunea membrilor organizației județene va fi chibzuită și justă.

Politică

0

Jocurile politice lansate miercuri de premierul Florin Cîțu demonstrează doar că acesta este disperat să-și acopere incompetența și dezastrul pe care l-a produs la nivelul guvernării. De această dată a sperat că a găsit un țap ispășitor în persoana lui Vlad Voiculescu și l-a demis, fără nicio consultare la nivelul coaliției. Nu a făcut nicio consultare, nu a evaluat activitatea ministrului sănătății, ci doar a încercat să își apere scaunul și poziția politică pe care speră să și-o câștige în PNL. Domnul Cîțu trebuie să își asume haosull din sistemul sanitar pe care le-a provocat prin sabotarea continuă a activității ministrului Vlad Voiculescu.

Social

1

*De ce vom avea parcări cu plată la Alba Iulia? Ca să fim în pas cu celelalte orașe. De ce nu s-au taxat până acum? Întrebați la PNL. De ce se taxează din 1 februarie? Întrebați la USR. Cine este vinovat pentru situația actuală? Nu ne întrebați pe noi…

Politică

0

Ziua votului se întinde pe 24 de ore, însă efectele acestuia se vor simți ani de zile, de acum încolo. Depinde doar de noi dacă alegem dezvoltare sau stagnare. De ce consider că PNL trebuie să câștige aceste alegeri? V-o spun fără fereală: e singura variantă prin care România și, implicit, Alba pot beneficia de peste 80 de miliarde de euro, negociate de PNL în acest an, în cea mai dificilă încercare prin care am trecut cu toții.

Politică

0

Prin votul exprimat la alegerile locale din 27 septembrie, ne-ați acordat încrederea dumneavoastră, mie și colegilor mei din Partidul Național Liberal și pentru asta vă mulțumesc încă o dată. Duminică, pe 6 noiembrie, mergem din nou la vot. De data aceasta, nu doar pentru binele comunității noastre, ci pentru binele întregii țări.

1 2 3 9