Acuma răsfoiți: PNL

Politică
0

Când un reprezentant al BNR deschide gura, e clar că nu vorbește portarul de la primărie! Chiar dacă el va fi primul afectat… Pentru cei care încă se mai îndoiesc, PD-L este noul PNL, iar Emil Boc ne anunța încă de săptămâna trecută că sistemul bugetar trebuie reformat. Au început la Bihor, unde au dat jumătate din angajații CJ afară, iar apoi la Caraș Severin.

Politică
0

Cu totul caracteristic pentru liderul deputaților liberali din Camera Deputaților, conjudețeanul nostru Florin Roman, este tenacitatea. Și determinarea cu care luptă pentru fiecare idee și pentru fiecare inițiativă. La care se adaugă sentimentul responsabilității, dacă a făcut ”legământ cu cetățenii”: se bate și susține orice idee și orice demers care duc la dezvoltare socio-economică, în primul rând în Alba și, în general, în țară.

Politică
0

Ce vă spun eu acum este un strigăt disperat pentru a ne aduce acasă copiii, plecați să-și caute norocul în altă țară. Poate nu e vorba despre copilul tău sau despre un nepot, dar sigur cunoști pe cineva care adoarme în fiecare seară gândindu-se cum îi mai merge, acolo, departe, celui pe care l-a învățat să se spele pe față și să spună Tatăl Nostru.

Politică
0

Democrația înseamnă alegeri libere, chiar și când alegerile au loc în vreme de pandemie. Ca lider al deputaților liberali, știu foarte bine cât de toxic este în continuare PSD pentru România. Și mai știu că, prin noi înșine, putem dezvolta România.

1 2 3 8