EXCLUSIV : Stăpânirea politică a României, adică Dragnea și Iohannis NE-AU VÂNDUT ÎN SECRET !

1
Întrebat despre pericolul migrației în România, filozoful Pompiliu Diplan, susține că : ”Inundarea țării cu sute de mii de imigranți, preponderent musulmani și africani însemnă colonizare. România devine țintă pentru întreaga rută de migrație prin Marea Neagră.”
” Milioane de români au plecat din țară datorita condițiilor grele, iar guvernanții noștri, în loc să facă din România țara în care să se întoarcă frații noștri, vor să o ocupe, umplând-o cu hoarde de imigranți .”
Obiectivul de scurtă durată al lui Pompiliu Diplan este imposibilul: selectarea și unificarea forţelor patriotice, naţionaliste din Romania. Il numeşte imposibil pentru că pare mai ușor să unifici, ca fizician, Teoria Câmpurilor, decât să unifici, ca activist, Dreapta Românească autentică.
Pompiliu Diplan, șef de promoţie al Facultăţii de Transporturi din cadrul Politehnicii Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti, asistent universitar de logică şi filosofia ştiinţei in SUA, apoi softist şi iniţiator a două patente la Microsoft Corp., dar şi dezvoltator pentru Hitachi Data Systems.
După 17 ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii, Pompiliu Diplan a redescoperit valorile credinţei creştine ortodoxe, tâlcurile şi tradiţiile culturii româneşti, preferând să trăiască şi să activeze ca un promotor al societăţii civile în ţara sa natală.
Este membru al Frăţiei Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și membru în consiliul director al Aliantei Parintilor. Urmăriți un interviu în exclusivitate cu Pompiliu Diplan. 
Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top