Deficienţe MAJORE la intervenţiile de deszăpezire în Alba. Polițiștii din teren se FERESC să aplice sancțiuni împotriva administratorului de drumuri cu probleme.

0

Deși toată lumea știa despre cum decurge vremea în această perioadă, se pare că iarna iar a luat prin surprindere autoritățile și firmele de deszăpezire, care au pierdut lupta cu zăpada de pe carosabil mai ales pe drumurile județene din Alba. Zeci de kilometri de asfalt nu au văzut nici în acest an lama vreo unui utilaj de deszăpezire.


Sâmbătă după ce o ambulanță SAJ cu un pacient cu AVC, a rămas înzăpezită pe DJ 106I Cunța – Ghirbom-Berghin, un echipaj de poliție și mai multe autoturisme au fost și ele victimele metehnelor administratorului de drum, mai exact Consiliul Județean Alba.
Deși am mai prezentat cazuri de Drumuri Județene uitate de autorități în care viața a zeci de copii a fost pusă în pericol, din același dezinteres, nu se iau măsuri în acest sens.

DJ 106I


În mod normal Poliția Rutieră ar fi trebuit să aplice sancţiuni administratorului de drum pe porțiunile unde sunt deficienţe la intervenţiile de deszăpezire, acest lucru nu se întâmplă și de fiecare dată este așteptată o minune pentru a se relua circulația în condiții de siguranță.
Deși manual se duc bani grei din bugetul Consiliului Județean Alba spre firma de deszăpezire problemele par să fie tot mai mari iar sancțiunile polițiștilor vizează doar șoferii.

Întrebăm public IPJ Alba, câte amezi au fost aplicate până acum celor ce se fac vinovați de starea proastă a drumurilor din județ.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top