Consiliul Județean Alba condus de OAMENI FĂRĂ DUMNEZEU, afirmă primarul LIBERAL Daniel Rusu

1

Răbufnire violentă a primarului Liberal, Daniel Rusu împotriva administrației județene care și în acest an a reușit să înșele așteptările celor mulți.

DANIEL RUSU

Dezamăgire totală! Oameni în care crezi, oameni lângă care crezi că vei reuşi să îţi duci la îndeplinire visele şi speranţele… te dezgustă şi te dezamăgesc din nou.

 Am auzit că politica e curvă dar nu am crezut nici o dată că atâţia curvălăi stau la coadă. După ce am rămas cu un buget groaznic de mic, care nu poate satisface nici măcar salariile angajaţilor şi a dascălilor pe un an întreg, se pare că acelaşi Consiliul Judeţean care a alocat zeci de miliarde pentru un oraş doar pentru a susţine voleiul de acolo, a pus umărul pe lângă SC DPL SA… pentru a nu mai plăti în intregime nici măcar contractul de deszăpezire semnat în acest an.

  Nesimţirea a atins apogeul la aceşti Dumnezei ai oamenilor iar minciuna şi excrocheria a ajuns în grad de virtute la ei. Vă bateţi joc de cetăţenii simpli ai acestui judeţ domnilor şi jigniţi fiecare suflare care a crezut în voi.

 Sunteţi oameni fără Dumnezeu şi nu îmi e frică să v-o spun oameni fără scrupule… politicieni de doi bani. Veţi continua să promiteţi şi să vindeţi iluzii şi în acest an… iar dacă cineva are, tupeul să, vorbească” aveţi voi grijă să îl duceţi la tăcere. Ruşine mare domnilor de la conducerea CJ… scuzele voastre nu mai impresionează pe nimeni. Sunt mulţi care gândesc ca mine deşi se tem să v-o spună… Aşa să vă ajute Dumnezeu! – a afirmat primarul de Șpring într-o postare pe rețelele de socializare

declaratii primar

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Ce sa te astepti de la Dumitrel care e plin de bani, sotia casiga o suta de milioane de la Apa, escroci, escroci, escroci

Lasă un comentariu

Top