225 doze de vaccin anti COVID – 19 distribuite În Alba,1994 persoane imunizate de la începutul campaniei

0

Un număr de 225 de doze de vaccin anti COVID – 19 Pfizer, distribuite de Ministerul Sănătății județului Alba, vor ajunge în cele 8 centre de vaccinare din județ, a anunțat, duminică, reprezentanții DSP Alba.

Până acum, la nivelul județului Alba, au fost vaccinate un număr de 1994 persoane. Campania de vaccinare anti – COVID 19 a debutat în județ, în 4 ianuarie.

„DSP Alba informează că astăzi, 10 ianuarie, a fost distribuită în județ o nouă tranșă de vaccinuri anti-COVID marca Pfizer. Este vorba despre 45 de flacoane totalizând 225 de doze destinate tot primei faze, astfel: Spitalul de Urgență Alba Iulia – 110 doze; Spitalul Municipal Aiud – 15 doze; Spitalul Municipal Blaj – 40 de doze; Spitalul Municipal Sebeș – 25 de doze; Spitalul Orășenesc Cugir – 15 doze; Spitalul Orășenesc Câmpeni – 5 doze. Comenzile pentru noi doze de vaccin se fac în funcţie şi conform programărilor din platforma, astfel că o nouă comandă este estimată să fie plasată marţi.

Facem precizarea că transportul vaccinului de la centrul regional Braşov în centrele de vaccinare din judeţ se face respectând strict cerințele de temperatură şi de lanţ frig. Până în prezent, de la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID care în judeţul Alba a demarat în 4 ianuarie, au fost imunizate 1994 de persoane”, se arată în comunicatul de presă transmis duminică, de către Direcția de Sănătate Publică Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top