Acuma răsfoiți: campanie de vaccinare

Eveniment
0

60 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 luni, în prima zi de funcționare a centrului de vaccinare pentru populație de la Blaj, aceasta fiind capacitatea maximă de vaccinare pe zi în centrul amenajat la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” Blaj. Cea mai vârstnică persoană care a fost vaccinată la Blaj este o femeie de 91 de ani, care a primit marți prima doză de vaccin.

Eveniment
0

Cea de – a doua etapă de vaccinare anti – COVID 19, a debutat vineri în județul Alba. Potrivit datelor transmise de către reprezentanții DSP Alba, gradul de ocupare a locurilor pentru cei care vor să se imunizeze, în cele 5 centre din județ, este ocupat de 100%, iar număr de 3605 persoane s – au programat online prin intermediul platformei naționale.

Eveniment
0

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani și persoanele adulte cu vârsta sub 65 de ani cu afecțiuni cronice, care nu sunt înscrise la un medic de familie de pe raza municipiului Blaj, se pot înscrie pentru vaccinarea anti-COVID-19 și prin intermediul Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Blaj.

Eveniment
0

Prima tranșă a vaccinului Modernă, 14.000 de doze, a intrat în România, marți seară, prin punctul de trecere al frontierei Nădlac 2. Dozele vor ajunge mâine dimineață la Institutul Național de Cercetare–Dezvoltare Medico–Militară “Cantacuzino”, urmând ca în perioada următoare să fie distribuite în centrele regionale și de vaccinare.

1 2 3