Acuma răsfoiți: coronavirus

Eveniment
0

Acțiune a polițiștilor împreună cu membrii celorlalte structuri ale MAI, în Alba. Oamenii legii au organizat mai multe controale pentru a vedea dacă în zonele aglomerate sunt respectate regulile de prevenire a răspândirii COVID-19. Au fost aplicate sancțiuni pentru cei care nu poartă măști de protecție.

Eveniment
0

Zeci de amenzi în valoare totală de 11.000 lei au fost date, miercuri, în urma unor controale comune făcute de polițiști, polițiști locali, jandarmi și comisari de la Protecția Consumatorului. Peste 200 de persoane au fost sancționate de către polițiști, pentru că nu purtau masca de protecție în spații publice sau private, așa cum prevede hotărârea CJSU Alba privind pandemia de coronavirus.

Eveniment
0

Zeci de amenzi în valoare totală de 8.000 lei au fost date, marți, în urma unor controale comune făcute de polițiști, polițiști locali, jandarmi și comisari de la Protecția Consumatorului. Peste 200 de persoane au fost sancționate de către polițiști, pentru că nu purtau masca de protecție în spații publice sau private, așa cum prevede hotărârea CJSU Alba privind pandemia de coronavirus.

1 2 3 9