Un alt șofer român a plecat spre Europa PE DRUMUL ETERNITĂȚII . Acesta a MURIT în Germania într-un groaznic accident rutier

1

Un tânăr șofer din Sebeș a murit în Gemania, într-un accident rutier. Găldean Călin, era angajatul unei companii de transport și străbătea toată Europa făcând servicii de curierat. În urmă cu o zi, dubița în care se afla Călin a fost implicată într-un grav accident de circulație iar tânărul din Sebeș și-a pierdut viața.

 

Din păcate vestea a căzut ca un fulger peste prietenii băiatului, care au aflat de tragedie de pe rețelele de socializare.Pe pagina de Facebook a tânărului au apărut mesaje emoționante de la prieteni și rude ;

” Iar El este prietenul meu… sau a fost Galdean Calin. Un om care odată m-a luat de la o benzinărie în timp ce făceam autostopul şi m-a condus la 700 km. În timpul călătoriei mi-a dat totul, mâncare, ţigări, poveşti…. tot ce-mi trebuia. Nu numai asta, dar când în cele din urmă ajungem în oraşul său natal, el spune că nu poate pleca pe străzi exact aşa, mi-a spus că trebuie să vin şi să dorm la el acasă. Majoritatea oamenilor şi-ar oferi canapeaua pentru un străin pe care să doarmă, dar nu şi acest om. El a fost cel care a dormit pe canapea şi mi-a dat patul lui.

Ne-am întâlnit doar de 2 de ori şi daaamn, ceea ce un om… ce om mare de mare. El a fost un șofer van… El a mers în toate colturile Europei oferind pachete de tot felul de dimensiuni. Un om de drum… şi drumul l-a luat.

Odihneste-te in pace, prieten drag.”

” Nu pot sa cred ca fratele meu nu mai e ,nu înțeleg de ce …când o persoana ca el așa buna care nu o făcut rău la nimeni care era tot timpul vesel care ii povesteai necazurile tale și zicea ca totul o sa fie bine ca ii el acolo …acuma la cine ii mai povestesc eu tot…cine ma mai cearta ,cine îmi zice ca nu îți face grija ca îl ai pe fratele tău lângă tine atâția ani împreuna ca ne cunoaștem …chiar și distanță nu o putut cu noi ..și acuma cum putem fără tine …Vlăduț era orgoliu tău și eu surioara ta nu pot sa cred ca viața e așa …tu nuuuu nu pot sa accept așa ceva …nu pot sa ma opresc din plâns si sa îmi pun întrebarea ca de ce tu ……😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔Galdean Calin tot timpul o sa fi fratele meu ori unde ai fi 😔Dumnezeu sa te odihneasca ” 

” Drum bun spre eternitate..nu te voi uita niciodata..si nu voi uita niciodata ce ai facut pt mine…nimic nu mai conteaza fara tine…sper sa te revad intro lume mai buna!adio prieten drag ”

 ” DUMNEZEU SA-L IERTE. …R.I.P..Calin Galdean..SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI…R.I.P PRIETENE. .. ” 

Pentru comunitatea de șoferi din Sebeș aceasta este ce-a de-a doua tragedie după ce în urmă cu câteva luni un alt tânăr de 22 de ani a murin în aceleași condiții

Un tânăr de 22 de ani din Sebeș a murit într-un cumplit accident rutier în Franţa. Sute de șoferi sunt revoltați pe firmele de transport care își exploatează angajații și nu îi lasă să se odihnească.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top