SURSE : Dorin Nistor ar putea pierde Primăria municipiului SEBEȘ. De la cine primește LOVITURA DECISIVĂ ?

2

Revenire spectaculoasă în rândul social democraţilor din Sebeș a fostului președinte al TSD Alba, Dorel Bogdan. După aproape 7 ani în care Bogdan a decis să analizeze de pe margine modul în care se face politica acestor vremuri, fostul lider al tineretului social democrat se relansează în prima linie.

    După ce Dorel Bogdan a fost văzut în ultima perioadă alături de Partidul Social Democrat în campanie electorală, surse politice din Sebeș vorbesc chiar despre o posibilă candidatură a acestuia la primăria condusă acum de Dorin Nistor. Dacă zvonurile legate de Bogdan se adeveresc, aceleași surse spun că drumul lui Nistor pentru un al doilea mandat ar fi mult mai greu.

  După ce a decis să se retragă din PSD, Dorel Bogdan, s-a dedicat familiei, afacerii pe care o conduce dar și comunității, aspect care i-a întărit poziția și încrederea oamenilor. Fostul președinte al TSD conduce o afacere în domeniul comerțului și este licenţiat în ştiinţe juridice, Universitatea Lucian Blaga Sibiu; studii aprofundate – Drept public, iar de 20 de ani locuiește în Sebeș. Dorel Bogdan este căsătorit și tatăl unei fetițe.

Distribuie

2 comentarii

  1. Lol. Cine plm e Dorel (zau?) Bogdan? A analizat de pe margine? De pe marginea cui? De pe marginea patului? Nu ca Nistor ar fi vreun monument de inteligenta, da-n ochii astuia se citeste clar ce e.

  2. Acum 4 ani stimabilul Bogdan, spaima lui Nistor, era pe marginea Partidului Verde. A ieșit brusc din pădurea verde și acum e antrenat ? Ce poveste mai e și ăsta?

Lasă un comentariu

Top