STUPEFIANT: Judecătorii din cadrul Tribunalului Olt împart propria dreptate pe ascuns

0

Nimic nu ne mai miră în România. Și totuși, când vine vorba de judecători si de instanțe de judecată se pare că încă se mai pot întâmpla multe ciudățenii menite să îți spună fie că trăim într-o țară bananieră, fie că societatea noastră și-a pierdut orice punct de reper într-o mlaștină a corupției și a intereselor obscure.
După cum vă informam recent, la Tribunalul Olt a fost pe rol dosarul cu nr. 1184/246/2016, în care se dorea revizuirea unei sentințe din anul 2007, prin care o familie a primit în două termene de judecată o localitate întreagă: cu terenuri, case, grădini, păduri, biserică și cimitir. La baza sentinței di 2007 au stat mai multe acte false deființate de ICCJ la sesizarea DNA.
Greu de înțeles cum sentința din anul 2007 mai stă în picioare în asemenea condiții atunci când un întreg sistem de justiție este tot mai bolnav și supus presiunilor politice, nu mai avem nicio o scăpare ca țară.
Istoria din spatele acestei povesti o puteţi regăsi si dvs aici: https://opiniatransilvana.ro/video-iobagi-pe-propria-glie/

Astăzi, 5 februarie, Instanța s-a pronunțat într-un final, însă a făcut-o într-o manieră care ridică mari semne de întrebare. Deși o evidentă clară: document de proprietate declarat fals de alte instanțe de judecată din România, tergiversări peste tergiversări și peste 400 de termene de judecată pe aceeași speță în diverse instanțe din țară… cu toate acestea soluția finală a Tribunalului Olt, printr-o” chichiță procedurală” (tardivitatea formulării revizuirii) dreptate celor care cu un document fals au uzurpat dreptul de proprietate al celor care pentru zeci și sute de ani (moștenire de la bunici și străbunici) au fost stăpâni pe propriul pământ.

Mai mult, Redacția Opinia Transilvană a solicitat dreptul de a filma pronunțarea sentinței încă de acum cum câteva zile. Contactată telefonic la ora 10.00 AM, judecătoarea din cadrul completului de judecată ne confirmă că ne acordă dreptul de a filma sentința ce urma să se pronunțe în instanță.

După ora 11.00 AM primim și e-mailul de confirmare a dreptului de a filma pronunțarea sentinței. Pentru ca în final totul să se dovedească o regie de prost gust a Tribunalului Olt: Sentința figurează că a fost pronunțată la ora 10.00AM, adică fără ca părțile implicate în proces sau presa să fi avut habar… Cum se poate aproba de către judecător la ora11.00 filmarea unei pronunțări care s-a făcut la ora 10.00.


Judecați și Dvs. singuri, dragi cititori, modul de operare al celor care judecând, cred că fac o dreaptă judecată!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top