Numele … pe toate gardurile! Și al primarului din Sebeș pe tichetele de AJUTOR SOCIAL.

0

Narcisismul, ipocrizia și iresponsabilitatea primarului din Sebeș nu mai au limite. În anul 2010 printr-o hotărâre a Consiliului Local Sebeș a fost inițiat un proiect prin care pensionarii cu un venit lunar mai mic de 1000 de lei urmau să primească tichete de ajutor pentru cumpărarea de alimente cu ocazia sărbătorilor.


Nouă ani mai târziu, actualul primar din Sebeș, își asumă acest proiect în nume propriu dar din bani publici. Pe tichetele de ajutor din 2019 în loc să apară trecuți emitenții și direcția care acordă aceste bonusuri, este tipărit numele primarului Dorin Nistor. Dorința acerbă după imaginea de edil gospodar, calcă astfel în picioare bunul simț, solidaritatea și generozitatea.
Un singur om din Consiliul Local Sebeș s-a sesizat cu privire la acest aspect, restul rămânând adormiți întru veșnicie.


Consilierul Radu Cristian a avut o opinie de luat în seamă cu privire la tipărirea pe tichetele de ajutor a numelui primarului Dorin Nistor.


Primarul Dorin Nistor își face campanie pe seama ajutoarelor sociale?!!!
Asta se vede pe tichetele de ajutor pentru pensionarii cu venituri mici, în care primarul fără niciun fel de reținere și-a trecut numele pe ele ca și cum banii i-ar fi scos din propriul buzunar.
Pentru corecta informare a opiniei publice, Consiliul Local Sebeș a aprobat alocarea unei sume pentru Sărbători persoanelor a căror pensie era mai mică de 1000 de lei. O decizie cu care am fost toți de acord și pe care o susținem. Solidaritatea unei comunități e cea mai importantă. Iar astfel de acțiuni sunt mai mult decât binevenite. Numai că nu antamate în nume personal. Pe aceste tichete nu era nevoie să fie trecut niciun nume, nici măcar numele Primăriei sau a Consiliului Local, pentru că aici sunt banii oamenilor din Sebeș, care plătesc taxe și impozite. Eventual numele lor ar fi trebuit să apară. Nu cel al vremelnicului primar care își face astfel campanie electorală pe bani publici. 
Este trist și dezamăgitor să vezi cum un om ales să gestioneze binele public, fără vreo urmă de interes personal, se dedă la practici neortodoxe. Așa arată un primar liberal, domnule primar? Așa se comportă un primar de dreapta?
– Se întreabă Radu Cristian.Este drept a trecut ceva vreme de când numele Dorin Nistor nu mai apăruse pe garduri… de la eșuatul referendum când, la fel actualul edil a băgat mâna în bugetul public pentru a-și etala chipul pe afișele publicitare.


Potrivit specialiștilor, astfel de fenomene se întâmplă celor care nu reușesc să își câștige respectul în societate, și-l cumpără.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top