La Direcția Silvică Alba se plătește slugărnicia. Corupția și indecența sunt numitorul comun al faptelor coordonate de Gheorghe Dan Boariu.

0

Cum s-ar zice, să vorbim pe înțelesul tuturor: nimeni nu poate cuantifica jaful și gaura la buget pe care o aduce Direcția Silvică Alba. Nu numai cea din Alba, ci din orice alt județ al țării. Dar pe noi ne interesează pădurile din Alba.


În jurul Direcției Silvice Alba s-a creat un pol de putere, bazat pe încrengături politice, prietenii și susțineri de tip mafiot. Gheorghe Dan Boariu, șeful acestei grupări de șmecheri își aranjează din orice unghi ploile. Nu ne interesează, pe noi tot ce ne interesează este că pagubele din buget, produse de Direcția Silvică Alba, prin Ocolul Silvic Blaj și Ocolul Silvic Alba Iulia să fie recuperate, iar dosarele celor ce se fac vinovați să nu mai stea prăfuite în rafturile celor ce încearcă să tragă de timp cu finalizarea anchetelor.


Dovadă că poliția atunci când vrea își face treaba se vede prin acțiunile avute în Munții Apuseni și prin acțiunile de control ce vizează transportul fără documente al materialului lemnos. Însă când e vorba de cele două Ocoale Silvice și de Direcția Silvică Alba lucrurile par să bată pasul pe loc.
Silvicii din Alba spun că trăiesc un coșmar și că șeful Direcției se comportă ca un tiran pe plantația personală. Le este frică să vorbească despre problemele din interior din cauza răzbunării.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top