Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Două cadre medicale rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu o zi inainte la Spital a avut loc un exercițiu de prevenire și pregătire al personalului în caz de incendii.

1

Mai multe vieți omenești au fost puse în pericol sâmbătă dimineața după ce pe secția de AŢI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia a izbucnit un incendiu. Corpul unei persoane deja decedate a suferit arsuri, iar o infirmieră şi o asistentă au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Detașamentul de Pompieri al ISU Alba Iulia a intervenit la fața locului cu două autospeciale de intervenție, o autoscară, două ambulanțe SMURD şi 15 subofițeri. Incendiul a fost lichidat. Surse oficiale au declarat pentru Opinia Transilvană că infirmiera a încercat să aprindă o lumânare unui pacient care a decedat și a scăpat chibritul pe jos, cel mai probabil pe o sursă inflamabilă. În încercarea de a evita un dezastru infirmiera a încercat să stingă focul suferind arsuri la mâini și la picioare de gradul 1 și 2. O asistentă medicală a fost intoxicată cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie
Top