UPDATE FOTO : Incendiu la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba Iulia . Infirmiera rănită a fost transportată la Spitalul de Arși din București

0

Incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Alba Iulia  a pornit de la o lumânare aprinsă de o infirmieră la capul unui pacient decedat, care ar fi căzut şi a aprins pătura şi linoleumul din salon. Potrivit primelor estimări, pagubele produse de incendiu sunt mici şi nu a fost afectată aparatura medicală.

Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, două persoane fiind rănite. Una dintre victime a suferit arsuri, cea de-a doua fiind intoxicată cu fum.

” Incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă de o infirmieră la capul unui pacient decedat, iar aceasta ar fi căzut şi a aprins pătura şi linoleumul din salon” – a declarat Alina Mărescu, purtător de cuvânt ISU Alba

Cele două cadre medicale rănite în incendiu, o infirmieră şi o asistentă medicală, au primit îngrijiri medicale şi sunt în stare bună. Din motive de securitate si protocol persoana care a suferit arsuri de gradul 1 și 2 a fost transportată la Spitalul de Arși din București.

Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Două cadre medicale rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu o zi inainte la Spital a avut loc un exercițiu de prevenire și pregătire al personalului în caz de incendii.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top