Acuma răsfoiți: Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Eveniment

0

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a organizat un spațiu adecvat pentru evaluarea medicală a pacienților diagnosticați cu noul coronavirus, care pot beneficia de investigații medicale, în timpul evoluției bolii, după o programare prealabilă, la nr. de telefon 0762 471 617 (planificările se fac de luni până vineri, între orele 8.00 – 10.00).

Eveniment

0

Un pacient în vârstă de 24 de ani, aflat la limita dintre viață și moarte după un grav accident de motocicletă, a fost salvat de către medicii Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, în urma unor intervenții medicale complexe. Pentru menținerea sa în viață, a fost necesară utilizarea simultană a plămânilor și rinichilor artificiali, precum și a augmentării activității miocardice.

Eveniment

0

Medicii oftalmologi de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia administrează injecții intravitreene, pentru controlul unor afecțiuni oculare grave, care afectează în special persoanele cu boli vasculare generale. Tratamentul inovativ se realizează gratuit la SJU Alba Iulia, fiind prescris de mediul specialist în ambulatoriu și administrat în sala de operații, cu internare de o zi.

Eveniment

0

La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia a fost adus, joi, 22 aprilie, un generator suplimentar de curent, de 1000 KVA (kilovoltamper), care va asigura energia electrică necesară în caz de avarie a rețelei electrice. Acesta este al doilea generator al unității medicale care va funcționa alături de cel existent, de 400 KVA.

Eveniment

0

Medicii oftalmologi de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia continuă efectuarea operațiilor de cataractă și în anul 2021, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea tuturor restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Operațiile sunt decontate parțial prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Alba.

Eveniment

0

În anul 2020, medicii din cadrul secției de Anestezie – Terapie Intensivă (AŢI), din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, au îngrijit și tratat în cadrul unităţii medicale, un număr de 637 pacienți infectați cu coronavirus, și peste 1000 de pacienți care au suferit alte afecțiuni grave.

1 2 3 4