Ilie Ștefănuț, candidatul PRO România la primăria comunei Vadu Moților

0

PRO România și-a desemnat candidatul la primăria din Vadu Moților, în persoana domnului Ilie Ștefănuț. Acesta se declară nemulțumit de felul în care localitatea sa natală a fost administrată în ultimii ani și consideră că oamenii locului merită să aibă un primar care să le rezolve problemele.

Ilie Ștefănuț


“M-am săturat să văd că în anul 2020, oamenii își cară apa cu gălețile, că plătesc sume uriașe pentru lemnele cu care trebuie să se încălzească sau că există case care nu au current electric. E timpul ca oamenii din Vadu Moților să aibă un trai mai prosper și să aibă parte de facilități, prin accesarea de fonduri europene, lucru pe care administrația actuală nu a fost capabilă să îl pună în practică. E clar că ultimii 12 ani au trecut fără ca problemele oamenilor să fie rezolvate, așa că e timpul să facem o schimbare”, declară Ilie Ștefănuț.


Candidatul PRO România mai anunță că printre prioritățile sale pe linie de administrație se mai numără, printre altele, înființarea unui cenrru de colectare, în special pentru vite, pornirea carierei de piatră din zonă, înlocuirea liniei de curent, alimentarea cu apă potabilă, construirea unei toalete publice, refacerea drumurilor, digitalizarea primăriei și o relație mai transparentă între locuitorii comunei și membrii administrației locale.

” Drumurile comunei trebuiesc asfaltate. Ce mă doare cel mai mult este că bieții oameni sunt obligați să își plătească inclusiv însămânțatul animalelor, aici trebuie să găsim o soluție comună cu specialiștii din domeniul. Cu 80 de lei cât costă o însămânțare, un cetățean își asigură pâinea pe o lună de zile. Iar lemnul din pădurile comunei Vadu Moților trebuie să ajungă la localnici” a subliniat Ilie Ștefănuț.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top