Acuma răsfoiți: pro romania

Politică
0

În plină criză medicală, generată de COVID-19, românii din mediul privat mai au de suportat o lovitură grea: pecetea falimentului, care va “secera” o mulțime de firme și va lăsa pe drumuri zeci și zeci de mii de persoane. Oameni care ani la rând au plătit taxe și au oferit locuri de muncă, se văd acum în situația de a-și pune lacătul pe afacerile pe care le-au construit și susținut cu eforturi uriașe. Majoritatea sunt într-o nebuloasă iar măsurile anunțate sunt insuficiente în raport cu presiunea uriașă pusă pe acest important sector al economiei.

Politică
0

În cursul zilei de ieri, Gruiță Ioan, a renunțat la mandatul de consilier local pentru a trece în formațiunea politică condusă de Victor Ponta. Mai mult decât atât, cu această ocazie, a anunțat public intenția sa de a candida pentru funcția de primar al Municipiului Aiud.

Politică
0

Căderea Guvernului Dăncilă reprezintă sfârșitul celei mai negre perioade din istoria recentă a țării noastre iar rolul jucat de PRO România în această problemă s-a dovedit a fi unul însemnat. Era evident că guvernarea PSD-istă nu mai putea să continue, așa că deciziile luate de noi în privința susținerii moțiunii de cenzură au fost corecte.

Politică
0

PRO România a dovedit și astăzi că își ține promisiunile și că scapă țara de cea mai dezastruoasă guvernare din ultimii 30 de ani. Reinstalarea echilibrului socio-economic, garantarea siguranței personale a cetățenilor și poziționarea corectă în relația cu instituțiile internaționale reprezintă prioritățile pe care noul guvern trebuie să și le asume.

1 2 3