Redeschidem școlile și asigurăm minim 2.000 lei/lună oricărui român!

0

ROMÂNIA este singurul partid care are cei mai buni premieri pentru a scoate din nou țara din criză! Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu cu siguranță vor scoate din nou țara din criza în care PSD-ul lui Dăncilă și PNL-ul șomerului LuCOVID ne-au băgat!

PRO România nu va lăsa pe nimeni în urmă:

2000 LEI/LUNĂ!!! Venitul Minim de Criză: Se acordă în completare tuturor românilor care au venituri de sub 2000 de lei/lună.

PROmisiunea RELANSĂRII ECONOMICE: plan anticriză; reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, cu condiția păstrării locurilor de muncă.

 REDESCHIDEREA ȘCOLILOR: reîntoarcerea în școli, în condiții de MAXIMĂ SIGURANȚĂ și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ.

PENSIILE SPECIALE: PRO ROMÂNIA este SINGURUL PARTID CARE A PROPUS IMPOZITAREA PENSIILOR SPECIALE. Celelalte partide intenționat au formulat intenționat legi tendențioase pentru a fi anulate de CCR!

PROGRAM NAȚIONAL DE TESTARE: Vom aplica un Program Național de Testare COVID-19 a tuturor românilor, cu decontarea testelor de către stat. Vom deschide spitalele pentru toți bolnavii, nu doar pentru cei cu COVID-19. Vom înființa Centrul Național de Plasmă Convalescentă și vom încuraja și motiva românii care s-au vindecat de COVID-19 să doneze sânge.

Redăm demnitatea militarilor, prin revenirea la Legea 223/2015

TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ! Ne asumăm PROmisiunea ieșirii din Criză! Pe 6 decembrie, votați Poziția 6 pe buletinul de VOT!

Ioan Lazăr

Candidat Camera Deputaților PRO România

Comandat de partidul ProRomânia filiala Alba cod unic mandatar financiar 11200008.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top