Acuma răsfoiți: Ion Lazar

Politică

0

PNL cu acordul PSD se joacă de-a alba neagra cu libertatea noastră, chiar de Ziua Națională a României. Uite carantina, nu e carantina, BA E CARANTINĂ! După ce seara au anunțat că ne redau libertatea, noaptea ca hoții, au prelungit carantina. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără concursul PSD, fără colaborarea lui Ciolacu. Pentru că ordinele au venit de la București, pentru cine mai are vreo îndoială…

Politică

0

Trăim cu toții momente la care niciodată nu ne-am fi gândit… Anul acesta Ziua Națională ne amintește de momentele la fel de dramatice din 1918. Și atunci, ca și acum, românii înfruntau o pandemie cruntă, dar nu i-a împiedicat să simtă românește și să își declare dragostea de țară. Unirea de atunci ne-a dat România de astăzi! Avem misiunea de a avea grijă de ea. Mult mai bine decât am avut până acum.

Politică

0

Pierderea influenței politice a lui Hava a avut efecte devastatoare pentru conducerea PSD Alba, în special pentru Ioan Dîrzu și Bogdan Medrea. La scurt timp după ce Hava și “săracu” Paul au pierdut alegerile la Alba Iulia, a picat și groparul PSD – Ioan Dîrzu. El a fost unul dintre cei mai buni executanți al ordinelor lui Mircea Hava, de multe ori chiar mai obedient decât “săracu’” Paul sau Ion Dumitrel.

Politică

0

Când un reprezentant al BNR deschide gura, e clar că nu vorbește portarul de la primărie! Chiar dacă el va fi primul afectat… Pentru cei care încă se mai îndoiesc, PD-L este noul PNL, iar Emil Boc ne anunța încă de săptămâna trecută că sistemul bugetar trebuie reformat. Au început la Bihor, unde au dat jumătate din angajații CJ afară, iar apoi la Caraș Severin.

1 2 3