Acuma răsfoiți: ALDE

Politică
0

Sunt Dan Ioanel Hăjmășan și cei mai mulți mă cunoașteți deja. Pentru mine este o onoare să candidez pentru funcția de primar al comunei în care am copilărit și am trăit timp de 43 de ani. Îmi pasă de soarta acestei comune, motiv pentru care am rămas, în urmă cu 4 ani, să lucrez ca administrator public.

Politică
0

Au mai rămas aproape două săptămâni în care puteți alege motivele pentru care unul dintre candidați este în măsură să aducă fericire, confort și liniște în viața, familia sau profesia fiecăruia dintre albaiulieni. Cred că un CONSILIER LOCAL are obligații PRIMORDIAL față de cetățenii care și-au încredințat viitorul lor prin votul liber exprimat.

Politică
0

Așa cum suntem obișnuiți în campaniile electorale, artileria grea a PD-L-ului, în frunte cu I. Dumitrel, de această dată flancat de F.Roman și alți foști camarazi ai lui Băsescu și E.Udrea au luat cu asalt orașele și comunele jud.Alba.

Politică
0

În urmă cu exact 10 ani, pe Podul de la Partoș reprezentanții Primăriei Alba Iulia se pozau de mama focului pe podul refăcut atunci pe banii tuturor românilor, respectiv din fondurile Ministerului Transporturilor. Și atunci era “podul nostru”, pe care Hava&CO. reușeau să îl salveze și să lege practic Ardealul cu România! Cam așa era prezentat pe atunci…

1 2 3