Acuma răsfoiți: Guvernul României

Actualitate

0

Reprezentanții Sindicatului Drumarilor ”Elie Radu” au aflat intenția conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere de a înființa o nouă Direcție Regională de Drumuri și Poduri, cu posturi de șefi bine plătite, în timp ce muncitorilor li s-a comunicat că nu există bani pentru majorările salariale pe care le merită.

Politică

0

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, după ședința de Guvern, că a fost aprobată prima rectificare bugetară pe 2021. Primele patru ministere care au primit cele mai mari alocări de bani sunt Sănătate, Dezvoltare, Investiții și Fonduri Europene și Transporturi. Guvernul estimează o creștere economică de 7% și un deficit de 7,13% din PIB.

Politică

0

Candidatul umanist la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, taxează modul în care Guvernul pregătește procesul de votare al românilor din străinătate, printr-o scrisoare deschisă adresată Președinției României, Guvernului și Autorității Electorale Permanente. Într-o postare pe pagina sa de Facebook și pe website, Ramona Ioana Bruynseels, trage un semnal de alarmă asupra pasivității cu care este tratată diaspora.

1 2 3