Acuma răsfoiți: Guvernul României

Politică

0

Guvernul a stabilit un set de măsuri care vor proteja consumatorii și după 1 aprilie. Nicolae Ciucă a participat la o întâlnire pe tema gestionării efectelor creșterii prețurilor la energie și gaze naturale, alături de miniștrii Energiei, Virgil Popescu, Finanțelor, Adrian Câciu, Muncii, Marius Budăi, Economiei, Florin Spătaru, Antreprenoriatului, Constantin Cadariu, ministrul Mediului, Tanczos Barna, secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu, șeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean și consilierul de stat George Agafiței. În cadrul întâlnirii, au fost analizate efectele măsurilor în vigoare și pachetele de sprijin pentru toate categoriile de consumatori pentru perioada următoare.

Actualitate

0

Reprezentanții Sindicatului Drumarilor ”Elie Radu” au aflat intenția conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere de a înființa o nouă Direcție Regională de Drumuri și Poduri, cu posturi de șefi bine plătite, în timp ce muncitorilor li s-a comunicat că nu există bani pentru majorările salariale pe care le merită.

Politică

0

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, după ședința de Guvern, că a fost aprobată prima rectificare bugetară pe 2021. Primele patru ministere care au primit cele mai mari alocări de bani sunt Sănătate, Dezvoltare, Investiții și Fonduri Europene și Transporturi. Guvernul estimează o creștere economică de 7% și un deficit de 7,13% din PIB.

1 2 3 4