Dacă tăcea, filosof rămânea ! Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia : Să-mi dau demisia este sub demnitatea mea ! După a fost găsit inconștient la volanul mașinii de serviciu, aflată într-un șanț având o alcoolemie de peste 5 g‰ alcool pur în sânge

1

Poate vă mai aduceţi aminte de filmul „Ziua Cârtiţei”, de fapt de orice alt film care tratează tema repetării aceleaşi zile până când personajul principal reuşeşte să rezolve problema şi Timpul să-şi reia curgerea firească?

Personajul principal al articolului nostru este Daniel Ioan Ilcu, nimeni altul decât fostul și actualul șef al Poliției Locale Alba Iulia.  Acest ”Nea Ilcu” căci nu este decât un pensionar de lux care ne dovedește că suntem Patria dinastiilor de pile, cunoştinţe şi relaţii, Patria nimeniklaturiştilor şi securiştilor de neam prost. Dovada ? Faptul că încă de la o vârstă fragedă beneficiază de o pensie de peste 6.900  de lei lunar deși nu a făcut nimic important pentru țara asta, fiind doar sluga de casă a lui Vasile Blaga și preluat ulterior de Mircea Hava. 

Pus la un loc călduț în Primăria Alba Iulia , mai exact la conducerea Direcției Poliția Locală, direcție înființată special pentru domnia sa, Daniel Ioan Ilcu începe să cam calce pe bec. Cel mai probabil la ordinele cuiva ! Pe numele acestuia este deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu, deoarece ar fi dat ordin ca multe persoane să fie amendate fără temei legal. Așa șef, așa polițiști locali în Alba Iulia.

Deși nu știm care este stadiul acelui dosar, știm doar că domnului Ilcu nici măcar nu îi păsa de ce se întâmplă cum nimănui din Primăria Alba Iulia nu îi păsa.

Pe data de 17 decembrie, ziua de naștere a primarului de la acea dată, Paul Voicu, șeful Poliției Locale, Daniel Ilcu a fost găsit inconștient la volanul mașinii de serviciu, aflată într-un șanț. Ulterior procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au precizat că alcoolemia pe care acesta o avea era de : de 5,68 g‰ alcool pur în sânge la ora 18:10 și 5,23 g‰ alcool pur în sânge la ora 19:10.

De atunci cercetările  ” continuă pentru stabilirea cu precizie a stării de fapt deoarece suspectul nu a fost surprins în flagrant de către organele de poliție când a condus autoturismul” – o spun reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Dat fiind relația Hava – Căbulea – Blaga se explică comportamentul actual al domnului Ilcu dar și viitor al organelor de cercetare.

 Să-mi dau demisia este sub demnitatea mea !

Care poate fi demnitatea unui pensionar la 40 de ani? Imediat după incidentul din 17 decembrie, pierderea primăriei de către Paul Voicu, printre primele declarații oficiale ale noilor edili a fost cererea demisiei șefului Poliției Locale.

Ei au spus, ei au auzit, Ilcu a intrat în concediu mai exact din 17 decembrie până în 7 martie nu a mai trecut pe la birou. După revenirea din 7 martie Ilcu le răspunde indirect celor ce îi ceruseră demisia : ” Să-mi dau demisia este sub demnitatea mea ! ”.

Cu un tupeu fără margini, Ilcu revine la servici unde a început, pe rând să își amenințe colegii și chiar să spargă ușa biroului de șef al Poliției Locale, din demnitate. Pe data de 19 aprilie, după câteva zile de muncă acesta își mai ia 10 zile de concediu de odihnă, venise obosit din concediul medical !  În tot acest timp salariul de peste 10.000 de lei continuă să curgă din banul public.

Concluzia e că, până la urmă, Istoria o vor scrie învingătorii. Și au început să o scrie de când au confiscat România în nume personal şi spre beneficiul lor.  Un stat corupt, de tip mafiot/interlop, o justiție slabă, deprofesionalizată, niște așa-ziși capitaliști de fațadă/carton, un grup de politicieni ce se tot rotesc pe la așa-zisa Putere, precum și cu o gașcă majoritară de mituibili (pensionari și slujbași la stat).

Despre cum i s-au activat domnului Ilcu peste 10 moșteniri în Alba Iulia și județul Alba imediat după ce a ieșit din sistem vorbim într-un articol următor.

Distribuie

Un comentariu

  1. Nu știu cine a făcut articolul doar Ilcu Daniel a lucrat la criminalistică, fosta acvila și trupele speciale

Lasă un comentariu

Top