Cum să fii în pas cu moda primăvara asta la birou

0
Sursa foto: https://www.pexels.com

În fiecare an apar noi tendințe în materie de haine, accesorii sau încălțăminte, chiar dacă unii dintre noi obișnuim să avem întotdeauna în garderobă același tip de haine și de culori. Însă, primăvara lucrurile stau puțin diferit. Din dorința de a face ceva nou, parcă ai încerca o culoare pe care nu o ai printre hainele tale sau o pereche de pantofi pe care nu i-au purtat până acum. Dacă nu știi ce să porți primăvara asta, ți-am pregătit câteva articole vestimentare pe care e musai să le integrezi în ținutele tale pentru birou.

Haine în dungi

Chiar dacă ai impresia că nu se potrivesc oricărei siluete, rochiile, fustele sau pantalonii în dungi nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Alege combinații de culori care să iasă în evidență, cum ar fi albastru, verde sau portocaliu și nu te sfii să încerci și culori mai îndrăznețe.

Sacouri bărbătești

Dacă asortezi la o pereche de jeanși un sacou bărbătesc, cu dimensiuni mai mari, nu îți mai trebuie decât o pereche de pantofi cu toc și ai conturat o ținută actuală și comodă. Alege să porți un top alb pe sub sacou și, în cazul în care ai o zi foarte lungă, poți înlocui pantofii cu toc cu o pereche de teniși. În plus, jeanșii pot fi înlocuiți cu orice fel de pantaloni, cu condiția să nu fie largi, mai ales dacă sacoul este unul oversized.

Fustă de mătase

Nu vei da niciodată greș cu o fustă din mătase asortată cu un pulover tricotat, larg. Încearcă să le alegi în culori apropiate. Neapărat ai nevoie de o pereche de pantofi eleganți de damă din piele, cu toc mediu sau mare, într-o culoare care să iasă în evidență. Poți alege unii argintii sau roșii, în funcție de nuanța pe care o alegi în partea de sus.

Fustă din piele

Fustele din piele pare că nu se vor demoda niciodată, mai ales dacă îți plac cele scurte, pe care să le îmbraci cu un pulover mai larg. Acordă un plus de atenție culorilor pe care le mixezi și poate îți îndrepți atenția către o fustă maro sau vișinie.

Pantaloni cu imprimeu

Indiferent de culoare sau formă, pantalonii cu imprimeuri sunt un must al acestei primăveri. Ai nevoie doar de un top alb/negru și de o pereche de pantofi negri și gata, ai o ținută numai bună pentru birou. Dacă până acum ai evitat să alegi imprimeurile la birou, acum este momentul să experimentezi.

Nu trebuie să porți cele mai extravagante ținute pentru a fi în pas cu moda, ba chiar te poți folosi de unele articole vestimentare din ținuta ta. Găsește cea mai bună variantă pentru a le combina cât mai ușor și impresionează-i pe cei din jurul tău.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top