”Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării, doar pentru a vă salva pielea şi a vă pune la adăpost averile! ” – Mesajul tranșant al fostului șef BCCO Alba, Traian Berbeceanu.

0

Traian Berbeceanu continua ofensiva în mediul online față de cei  care au susţinut modificările aduse Codului Penal. „ Veți rămâne în istoria acestei țări ca fiind gașca care a apărat un infractor dovedit, care și-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate!”, scrie fostul şef al BCCO Alba pe pagina sa de facebook.

„Voi, toţi cei din spatele lui, veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit, care şi-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate! Veţi fi păstraţi în memoria colectivă a românilor ca fiind cei care au protejat un infractor laş condamnat încă o dată, ca fiind cei care au preferat să discrediteze şi să distrugă un întreg sitem judiciar, în loc să-i permită să stabilească definitiv dacă infractorul, o dată dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oară! Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotărât ca ţara să fie condusă de infractori, ca fiind cei care au trasformat condamnarea penală, abuzul şi neglijenţa în serviciu în virtuţi de stat! Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării, doar pentru a vă salva pielea şi a vă pune la adăpost averile! Ale voastre şi ale infractorului dovedit! Ruşinea atitudinii voastre de acum vă va urmări pretutindeni! Pe voi şi pe ai voştri! Dumnezeu o să-i dea fiecăruia după fapte! Aici, pe pământ! Amin!”, scrie Berbeceanu.

 

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top