Consiliul Judeţean Alba ar fi dat 11.000 de euro pentru câteva postări pe Facebook

1

Presa locală din Alba a publicat un amplu articol, în care sesizează irosirea banului public de către Consiliul Județean prin alocarea unei sume considerabile promovării pe Facebook. 

Alba24.ro precizează că s-ar fi plătit 11.000 de euro în 5 luni.

“11.000 de euro pentru fix 93 de postări pe facebook și 67 pe instagram, în cinci luni. Halucinant dar adevărat. Atât a plătit Consiliul Județean Alba pentru postări pe rețelele de socializare”, informează alba24.ro

 52.436 lei (fără TVA) ar fi plătit Consiliul Județean Alba unei firme care nu are un site funcțional ci doar o temă goală nefinalizată, pentru a gestiona conturile de pe rețelele de socializare ale instituției.

11.000 de euro pentru 3 postări pe săptămână timp de 5 luni. Cel mai profitabil contract la care visează orice persoană care se pricepe cât de cât la navigat pe internet.

3 postări pe săptămână pe facebook, instagram si twitter și 3 pe lună pe Pinterest

„Postările vor fi însoțite obligatoriu de un element ilustrativ, sub formă de fotografie, grafică, elemente video, animație sau infografic și de o descriere sub formă de text adaptat rețelei și tipului de cont” mai scrie în caietul de sarcini. (sursa:observator.tv)

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top