Care este situația ofițerului de POLIȚIE care și-a cumpărat gradele. Imagini incredibile cu aceasta în timp ce își brusca copilul, minor

0

Dezvăluiri noi în cazul ofițerului de poliție din Alba Iulia care a îndeplinit cumulativ condițiile și cerințele de participare la un concurs, în urma unui anunț postat de Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I în 04.02.2016, drept urmare a fost declarată ADMIS contra unei sume cu multe zerouri.

Surse apropiate de familie spun că, după ce a devenit ofițer de poliție, a început să-și traumatizeze fiul și soțul ei prin comportamente indecente, observate de copil, amenințări exprimate public, țipete și urlete prelungite care au cauzat o stare de temere atât fostei soacre, cât și minorului.

Întrebat de aceste aspecte, soțul doamnei ofițer al C.F.I.C Orăștie, ne povestește:

 

În data de 25 Aprilie 2018 am luat act de primele două plângeri penale formulate de respectiva împotriva mea, depuse în sala de instanță a Judecătoriei Alba Iulia la o acțiune pe civil, cu o martoră (mincinoasă!) audiată la doar 2 zile după depunerea unei plângeri! Foarte eficientă Poliția Municipiului Alba Iulia în unele dosare penale! Jos pălăria!

A-ți cerut penalizarea fostei soții?

Nu neapărat, imediat i-am contactat pe Bogo și pe Lulu, stabilind o întâlnire urgentă care a avut loc pe 26 Aprilie 2018 în biroul de lângă popotă, eu ajungând în curtea C.F.I.C. la orele 16.20.
În relatări, i-am adus la cunoștința lui Bogo că poate păstra miile de euro primite în urma concursului, dar situația impune,

Facerea ei la vale “și dacă nu se vor conforma, se vor publica fotografiile cu copiile xerox ale întrebărilor și răspunsurilor aduse de Lulu în cutia de ciocolată, care înmărmurit se lasă în scaun pe spate, și pe înregistrări se aude clar cum Lulu exclamă:,

Tu ai premeditat totul! “.

Fiul meu care m-a însoțit acolo, a fost dus la un Fanta de portocale de către o angajată de la popotă, despre care Lulu îmi relatase anterior că pentru ea s-a, bătut fizic “cu Bogo!

Desigur a intrat în birou la un moment dat și actualul director adjunct, la momentul 2016 consilier juridic la C.F.I.C. care a fost instruit cum să, aplice strategia de apărare juridică” în acțiunea de contencios-administrativ inițiată tot cu avocatul familiei mele, dl. consilier juridic mă bătea pe umăr în sala de instanță a Tribunalului Hunedoara șoptind la ureche:,

Vă așteptăm la Orăștie!”, fiind evidentă apărarea ostilă instituției pe care o reprezenta la acel moment.

Publicația Opinia Transilvană a dezvăluit, conform unor surse din interiorul C.F.I.C, modul în care s-au făcut mai multe încadrări în funcții a unor ofițeri și subofiţeri de poliție.

Soțul femeii a recunoscut faptul că a făcut aceste plăți spre șefii de la Orăștie, precizând că banii au fost duși cu o limuzină Mercedes gri metalizat.

Influența pe care postul de la Orăștie i-o conferă doamnei ofițer de poliție o face să lase deoparte propriile-I reguli de conduită pe care și le-a scris personal, cel mai probabil pentru a ține cont de ele.

Din imaginile surprinse de o cameră de luat vederi, reiese comportamentul agresiv al ofițerului C.F.I.C în momentul în care fiul acesteia încearcă să intre în casa tatălui.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top