Vrei o casa de vacanta? Iata de ce sa tii cont!

0

Fiecare dintre noi isi doreste un loc unde sa se retraga la sfarsitul unei saptamani obositoare,  departe de agitatia marilor orase,  unde sa se poata relaxa si uita de toate problemele. Casa de vacanta ramane insa, pentru foarte multi, doar un vis frumos, din cauza faptului ca nu se informeaza suficient cu privire la costuri, considerand ca le depaseste bugetul, sau cauta prea mult zona perfecta.

Daca esti interesat de o casa de vacanta si nu vrei sa mai amani indeplinirea acestui vis, atunci citeste cele mai importante 3 sfaturi de urmat in acest sens!

Iata cum poti avea casa de vacanta ideala:

  1. Informeaza-te! Da, este cel mai bun sfat pentru tine. Este extrem de important sa ceri cat mai multe oferte privind constructia si planul casei, astfel incat sa stii care sunt costurile reale pe care aceasta le implica. Doar in acest mod o sa poti sa iti faci o idee clara cu privire la costurile implicate si o sa poti realiza un plan realist al casei tale ideale pentru petrecerea vacantelor. Daca inca nu stii cum ai vrea sa arate, vezi casele cu mansarda de pe site-ul CaseFrumoase.ro si sigur o sa iti placa! O sa observi ca, indiferent de suprafata, acestea sunt cochete si moderne in acelasi timp.

Sfat: Accesand si https://www.case-frumoase.ro/proiecte-case/ vei avea ocazia sa consulti si alte proiecte, dar si sa apelezi la profesionisti in vederea proiectarii, precum si a amenajarii interioare.

  1. O casa intr-o zona montana sau de deal pare a fi, de cele mai multe ori, alegerea celor care locuiesc in mediul urban. Astfel, alege un loc special pentru construirea acesteia. Fara indoiala, o decizie importanta o constituie gasirea unui loc retras, dar unde se poate ajunge usor cu masina si care sa aiba utilitati sau sa nu fie la mare distanta de acestea. Cel mai bine este sa cauti un teren intr-un loc unde ai mai fost si ti-a facut o impresie deosebita, un loc in care ai putut sa te relaxezi si sa uiti de grijile cotidiene.
  2. Amenajarea casei si a gradinii este un alt mare avantaj al casei de vacanta. Asadar, daca isi doresti de mult timp un semineu in living, acum il poti avea. De asemenea, sufrageria poate fi cat tot parterul casei tale, daca vei opta pentru o bucatarie de tip open space. In plus, vei putea, in cazul in care ai destul spatiu in curte, sa iti constuiesti o piscina, iar verile toride sa nu mai reprezinte un calvar intre patru pereti, la bloc. Mai mult, poti amenaja si un spatiu de joaca pentru copii, poti pune o masa de tenis sau un gratar.

Prin urmare, daca iti doresti o casa de vacanta si nu vrei sa mai amani indeplinirea acestui vis, incepe cautarile unui loc unde sa o poti construi, apeleaza la o firma pentru minimizarea costurilor si informeaza-te cu privire la alte case frumoase, pentru a o gasi pe cea potrivita pentru tine.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top