VIDEO DOCUMENT : De vorbă cun un … GENERAL

0

Români, oficina trusturilor bancare și economice militare numită Uniunea Europeană a primit dispoziții de la Guvernul Mondial, nu se știe de cine ales, să execute următoarele ordine descrise în Super- Memorandumul de la Strasbourg semnat si de unii înalți ierarhi greci vânduți satanei.

general Aviator Maior Radu Teodoru

Anul limită de executare al ordinelor este 2020.Dacă națiunile europene opun rezistență,termenul limită se mută în anul 2023. Noua Ordine Mondială declanșează ofesiva împotriva europenilor și a rasei albe planificând bastardizarea prin colonizarea continentului european cu invaziile succesive de musulmani și negri africani.Momentan Suedia ,Germania și Franța sunt țintele predilecte ale acestui atac ucigător.

2. Spre a ne distruge din interior s-a declanșat ofensiva asupra școlii care să intermedieze distrugerea tineretului adică a viitorului apropiat și îndepărtat al poporului Român spre a-l scoate din istorie și a fi înlocuit cu corcituri rezultate din invaziile diabolic programate și executate. Armele folosite, fiți atenți:transformarea școlii în bordel ruperea tineretului de trecutul Neamului prin scoaterea istoriei din programa de învățământ și înlocuirea cu internetul.Vă avertizez din nou citind din acest Super Memorandum diabolic care prin izolarea noastră sub pretextul protejării de Coronavirus pune dușmanii înrăiți ai poporului Român ori trădători plătiți ori inconștienți încearcă să îi pună în aplicare poruncile.Ascultați : articolul 2 , se desființează educația religioasă,articolul 4 obligă elevii să viziteze sinagogile și moscheile .Articolul 5 scoate lecția de istorie națională .Articolul 5-a introduce lecția de educație sexuală și obligația de a distribui elevilor prezervative în mod gratuit.Capitolul referitor la reforma administrativă articolul 4-a legalizează înfierea de copii de către cuplurile homosexuale .

Articolul 4b recomandă , fiți atenți, circulația liberă a cât mai mult o reviste pornografice în toate ciclurile de învățământ. 4c dă liber la înființarea caselor de prostituție în apropierea școlilor iar articolul 4f introduce, lecția de sex plătit iar dacă dascălii nu se pretează se aduc profesioniste de la casele de toleranță. 6b legalizează homosexualitatea în școală. Degenerații de la Bruxelles obligă la predarea lecțiilor de homosexualitate. Alte isprăvi consemnate în acest document al satanei:se abrogă botezul, cununia religioasă, înmormântările religioase. Ne obligă să ne incinerăm morții.Vor mănăstiri mixte ,de călugări și călugărițe , slujbe dedicate holocaustului evreiesc, ba mai mult și spre totală mea scârbă acei ierarhi greci au semnat actul care în practic ne distruge biserica,școala și statul.Mai vor înființarea unei poliții religioase și și-au dat acceptul la desființarea statelor naționale.Rețetarul de la Bruxelles de nimicire a Statelor naționale vrea ca paradele militare să fie – ia fiți atenți -cu paradele homosexualilor. Români, dacă Dumnezeu nu ne-a luat mințile,încă ni le-a lasat lăsat să le folosim pentru apărarea noastră, a copiilor noștri și a rămânerii noaste aici în România a românilor.Soarta noastră stă astăzi în mâinile noastre!Nu mai acceptați minciuna oficială nu mai acceptați jugul perfid, mascat cu eticheta Coronavirus ! Lașitatea,indiferența, neimplicarea sunt aliații cei mai puternici ai cioclilor de la Bruxelles.

Recâștigați-vă demnitatea!Asumați-vă responsabilitate istorică de a învinge în acest război perfid. Generația mea a reîntregit țara vărsând tone de sânge.Noi am dat eroii din al doilea Război Mondial, noi am dat mucenicii și sfinții închisorilor comintermiste.Asumați-vă prezentul și viitorul României! Informații pe cei conștienți despre nemernicii care ne vor scoși din istorie.Cât îmi mai bate inima sunt în front cu degetul pe trăgaci ! Semnează general Aviator Maior Radu Teodoru

Generalul Radu Theodoru mesaj adresat românilor care vor veni #sâmbătă19septembriePiațaUniversității …

Publicată de Opinia Transilvana pe Vineri, 18 septembrie 2020
Distribuie

Lasă un comentariu

Top