VIDEO : AMENINŢĂRI CU “SOLUŢIA FINALĂ” DE LA PARTENERII SCHWEIGHOFER!

0

Gheorghe Ghe. Deaconeasa, fost şef al Ocolului Silvic Voineasa (RNP – ROMSILVA), a adunat peste 24 de ani de condamnări definitive pentru implicarea în retrocedări ilegale.

Se adaugă şi alte condamnări de primă instanţă şi dosare penale în care a fost trimis în judecată.

Beneficiarul final al grupării de crimă organizată condamnată de justiţie a fost Gerald Schweighofer, care a cumpărat munţii Puru, Galbenu şi Petrimanu.

Lemnul tăiat ilegal (mii de metri cubi, conform rechizitoriilor) a ajuns tot la Holzindustrie Schweighofer

Prin acte de corupţie, Deaconeasa Ghe. Gheorghe a preluat şi custodia sitului Natura 2000 Parâng, pentru a controla un teritoriu mai mare şi pentru a câştiga acces la masa lemnoasă – fapte pentru care a primit, în primă instanţă, încă 2 ani de închisoare.

Şpaga s-a plătit tot din banii primiţi de la Holzindustrie Schweighofer – https://opiniatransilvana.ro/cum-a-fost-pus-la-cale-jaful-padurilor-romaniei-interceptarile-directiei-nationale-anticoruptie-si-personajele-cheie-ale-acestei-afaceri/

La 20 decembrie 2017, la Tribunalul Vâlcea, inclusiv în sala de judecată, domnul Gheorghe Deaconeasa, tatăl condamnatului Gheorghe Ghe. Deaconeasa, îl ameninţă cu moartea pe avocatul care a dezvăluit grupul criminal organizat Deaconeasa – Basarabă – Schweighofer.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top