TOP 4 idei apreciate pentru a-ți surprinde iubita

0

Fie că se apropie aniversarea voastră, ziua de naștere sau este pur și simplu o zi obișnuită, orice moment este potrivit pentru a-i face o surpriză frumoasă partenerei de viață. Femeile, în general, se așteaptă la surprize fără niciun motiv special. Acelea sunt momentele în care se bucură cel mai mult de ceea ce primesc. Și tot acestea sunt momentele pe care le și apreciază cel mai mult. Asta deoarece acum, mai mult ca într-o zi cu vreo ocazie specială, își dau seama mult mai tare de ceea ce înseamnă ele pentru partenerii lor. Iar zâmbetul unei femei când se trezește cu un mesaj frumos sau o floare așezată pe pernă nu se compară cu absolut nimic.

TOP 4 sugestii pentru a-ți arăta aprecierea față de persoana iubită

·         Florile. Categoric pe locul I. Nu există femei care să nu iubească florile și să nu fie impresionate și emoționate atunci când primesc un buchet de flori. Fie că i le dai personal sau că faci o comandă la o florărie pentru a le primi acasă (sau la locul de muncă), florile îi vor face ziua mult mai frumoasă și tu o vei face fericită. Cu florile ei preferate nu dai greș niciodată. Dar dacă sunteți la începutul relației și nu știi încă ce flori îi plac, poți merge pe clasic: trandafiri, iris, frezii sau lalele. Californiaflowers.ro îți poate deveni un sprijin de neegalat atunci când vine vorba despre flori cu buchete de lalele livrate în Brașov sau București, buchete de trandafiri, de frezii sau hortensii – și multe altele – livrate tot aici pot face din ziua obișnuită a partenerei tale una deosebită și memorabilă.

·         Micul dejun. Unul dintre cele mai romantice comportamente este pregătirea micului dejun. Chiar dacă nu intenționezi să îl duci la pat, deși este un gest frumos, trezește-te înaintea ei și pregătește gustarea ei preferată. Aranjează frumos masa și așteaptă să se trezească. Expresia ei facială, când va vedea surpriza, va fi tot ce îți vei putea dori.

·         Treasure hunt. Poate sună puțin diferit de ceea ce înseamnă o idee romantică, însă un treasure hunt o va surprinde cu siguranță. Dacă este genul căreia îi place misterul și aventura, aceasta se poate dovedi o surpriză excelentă. Organizează un treasure hunt cu check point-uri în locurile care înseamnă ceva pentru voi și relația voastră. Și la fiecare check point oferă-i o mică surpriză cu însemnătate. Cu siguranță va fi un timp foarte calitativ petrecut împreună, iar efortul de a organiza așa ceva va fi pe deplin apreciat.

·         City break. Dacă plănuiți să petreceți un weekend într-un alt oraș sau chiar țară, ia-o puțin înainte și organizează totul. Iar în ziua plecării spune-i doar că trebuie să-și facă repede bagajul pentru că sunteți așteptați într-o aventură pe care amândoi v-ați dorit-o foarte mult. Nu se va aștepta la o asemenea surpriză, dar bucuria va fi pe măsură. Și nu doar ea va fi cea fericită.

În concluzie, permite-ți să fii creativ. Nu trebuie să fie un gest impresionant, măreț. Chiar și ceva mic la care nu s-ar aștepta deloc va merita efortul și o va face fericită. Îndrăznește să pui în aplicare orice idee care știi că îi va smulge un zâmbet. Astfel de momente petrecute în doi vor întări și mai mult legătura frumoasă dintre voi. Și, până la urmă, asta este ceea ce vă doriți, nu-i așa? 

Sursa foto: freepik.com 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top